Media

Κομάντα και Δράκοι: Οι μικροί πρωταγωνιστές αποκαλύπτονται: «Κάθε μέρα εδώ είναι αξέχαστη»

Gossip-tv Team

Ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και η κάμερα της εκπομπής "Ελένηταξίδεψαν στα Χανιά για να συναντήσει τους μικρούς πρωταγωνιστές της σειράς Κομάντα και Δράκοι.

Ο δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου συνάντησε τον Θοδωρή Παπαδουλάκη που υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία στη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» αλλά και τα μικρά Κομάντα: τον Γιώργο, τον Αλέξανδρο, τον Κωνσταντίνο και τη Ζαχαρένια.

Ο Θοδωρής Παπαδουλάκης δήλωσε ότι μαζί με έναν κολλητό του φίλο, με τον οποίο εμπνεύστηκε τη σειρά, είχε στόχο να φτιάξουν κάτι που να διασκεδάζει και να θυμίζει τις αγνές πρώτες φορές που πήγαν κινηματογράφο, εποχές Spielberg και άλλων μεγάλων σκηνοθετών.

Στη συνέντευξη, οι μικροί πρωταγωνιστές μίλησαν για τους ρόλους τους στην σειρά.

«Είμαστε οι καλοί και υπάρχει ένα κακό τέρας που θέλει να μας καταστρέψει», είπε ο μικρός Γιώργος.

«Κάθε μέρα εδώ είναι αξέχαστη. Είμαστε δεμένοι σαν οικογένεια», είπε η Ζαχαρένια.

Μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος δήλωσε, πως δεν θα έκανε ποτέ αυτά που κάνει ο νευριασμένος Σίφης σε αλλά παιδιά, καθώς ο ίδιος στην πραγματικότητα, προστατεύει και υπερασπίζεται τα παιδιά στο σχολείο του.

Στη συνέχεια οι μικροί ηθοποιοί κλήθηκαν να απαντήσουν στην ερώτηση, αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί στο μέλλον, με τους περισσοτέρους να δηλώνουν ότι είναι κάτι που επιθυμούν.

Τέλος, ο σκηνοθέτης αποκάλυψε πως η σειρά ολοκληρώνεται σε 13 επεισόδια και πως στο τέταρτο επεισόδιο θα αποκαλυφθεί, γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν στον πρωταγωνιστή, τον Γιώργο.

Δείτε παραπάνω το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Ελένη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved