Media

Μπάρτζης: «Αδειάζει» τη σχέση Καφετζή - Βουλγαράκη - Η ατάκα για τον Παππά

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» για το ταξίδι στο Μιλάνο, τη σχέση  του Τζέημς Καφετζή με την… Ελένη Βουλγαράκη και μίλησε για τον… Αλέξη Παππά!

Αρχικά για το ταξίδι στο Μιλάνο είπε: «Έκανα ταξιδάκι στο Μιλάνο για τα πάντα. Ήταν ωραία. Είναι “φαρμακείο” το Μιλάνο. Μια φορά πήγα σε εστιατόριο μετά την έβγαλα σε καντίνα. Βρήκα φθηνά εισιτήρια και πήγα αλλά που να ήξερα πόσο ακριβή είναι η ζωή».

Όσον αφορά το All Star Survivor, δήλωσε: «Δεν με έχουν πάρει κάποιο τηλέφωνο από την Ατζούν για το All Star Survivor. Δεν θα είμαι μέσα. Δεν με έχουν ενοχλήσει, αλλά και να με ενοχλήσουν τα γόνατά μου είναι θρύψαλα».

Για τη σχέση Τζέημς Καφετζή-Ελένης Βουλγαράκη, υπογράμμισε: «Για τη σχέση Τζέημς Καφετζή – Ελένης Βουλγαράκη το είπαν σε μια εκπομπή. Ο καθένας βγαίνει και λέει ό,τι θέλει. Και εγώ μπορώ να πω ότι είχα πάει Ιταλία για την Μπελούτσι».

Και για τον Αλέξη, ανέφερε στην κάμερα του Πρωινού: «Πολύ μου έχει λείψει ο Αλέξης Παππάς. Δεν έχω με ποιον να τσακωθώ στο σπίτι και ψάχνω τον Αλέξη Παππά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved