Media

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Συγκλονισμένη η Καινούργιου με τις εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Ιθάκη

Gossip-tv Team

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει τη χώρα για δεύτερη ημέρα. Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου με τις εικόνες βιβλικής καταστροφής στην Ιθάκη. 

Στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Παρασκευής (15-10) σε απευθείας σύνδεση με την Ιθάκη η δημοσιογράφος του σταθμού, Κατερίνα Αθανασιάδη, μετέφερε τις εικόνες καταστροφής από την κακοκαιρία.

«Για πρώτη φορά θα δούμε πραγματικά εικόνες σοκ. Σας είπα και το πρωί ότι η Ιθάκη δεχόταν τεράστιες ποσότητες βροχής, ενδεχομένως λένε οι ειδικοί, το περισσότερο νερό σε όλη την Ελλάδα.

Συνεχίζεται και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου η επέλαση της κακοκαιρίας Μπάλλος στη χώρα μας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες να αναμένονται και σήμερα, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά.

Για το πως θα εξελιχθεί η κακοκαιρία της επόμενες ώρες μίλησε στο Newsbomb.gr, ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός.

«Νέο κύμα έρχεται από τα δυτικά, το οποίο αυτή την στιγμή βρίσκεται στο Αιγαίο, από την Χαλκιδική μέχρι και την Κρήτη, ενώ οδεύει και προς τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ωστόσο δεν θεωρώ ότι θα έχουμε τόσο μεγάλες ραγδαιότητες όσο χθες, αλλά σίγουρα δεν έχει περάσει ακόμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τάσος Αρνιακός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved