Media

Πανταζάρας : Με μπερδεύουν με συναδέλφους, μου δίνουν συγχαρητήρια γι’ άλλους! (Video)

Gossip-tv Team

O Αργύρης Πανταζάρας μίλησε μεταξύ άλλων για την παράσταση It’s not Romeo & Juliet, την αποχώρηση της  Έλλης Τρίγγου από την παράσταση και αναφέρθηκε στο ελληνικό me too!

Αρχικά ανέφερε: «Πολύ σκέφτονται την είσοδο της Σίσσυς Τουμάση στην παράσταση ως αντικατάσταση της Έλλης Τρίγγου. Εγώ το λέω “συνέχεια”. Είναι μια παράσταση όλων των συντελεστών με βασικό πυρήνα την Έλλη Τρίγγου, όπως δημιουργήθηκε, και παραμένει φυλαχτό. Οι άνθρωποι που έχουμε στη ζωή μας παραμένουν κομμάτι της»!

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Το πρωινό για το κίνημα #metoo: «Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για το θέατρο. Θα ήθελα να μιλήσουν οι άνθρωποι που πρέπει να μιλήσουν γι΄αυτό εγώ, όταν έρχεται αυτή η στιγμή δε μπορώ να πάρω θέση. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη σε άλλα θέματα και πράγματα που δε θα επιτρέψω ποτέ στη ζωή μου να συμβούν»!

Και αποκάλυψε: «Αυτούς που αρνούνται τις συμμετοχές στα show και τα ριάλιτι δε τους γουστάρω μια. Εγώ λέω “ευχαριστώ πολύ αλλά δεν έχω χρόνο ή δεν είναι στο πλάνο μου αυτή τη στιγμή”. Δεν έχει να κάνει με το αν σου αρέσει ή όχι. Τα προγράμματα από τα οποία μου έχει γίνει πρόταση τα παρακολουθώ, τα βλέπω και τα θαυμάζω. Δουλεύουν φίλοι και συνεργάτες μου σε αυτά. Ας φύγει λίγο αυτή η ιδεατή μιζέρια και ο σνομπισμός που δε ξέρω ποιος τον έφερε αλλά δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Εγώ δέχομαι όλες τις προτάσεις και αν είναι να τις κάνω είναι δικό μου θέμα και τον συνεργατών μου»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved