Media

Big Brother: Μιχάλης Γαβαλάς: Αποκλειστικές δηλώσεις του παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι (vid)

Άλλη μία αποχώρηση είχαμε χθες το βράδυ (15/10) από το Big Brother, αυτή τη φορά του Μιχάλη Γαβαλά ο οποίος μίλησε στο gossip-tv για την εμπειρία του μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. 

Ο Μιχάλης ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με την Ευδοκία, τον Κώστα, τον Νίκο και τον Παναγιώτη όμως τελικά το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε πως εκείνος ήταν που έπρεπε να αποχωρήσει από το σπίτι.

Ο ίδιος, δίχως να χάσει καθόλου το χιούμορ του και την καλή του διάθεση, είπε ότι νιώθει ελεύθερος τώρα που βγήκε από το παιχνίδι, παρ' όλο που η παραμονή του εκεί δεν κράτησε παρά μόνο λίγες εβδομάδες.

"Νιώθω πολύ όμορφα, γεμάτος εμπειρία μετά και τη γνωριμία με τόσους ανθρώπους".

Στην ερώτηση αν περίμενε την αποχώρησή του, ο Μιχάλης είπε: "Σίγουρα όχι" ενώ τόνισε ότι μετά από μία τέτοια εμπειρία σίγουρα γίνεται κανείς καλύτερος. Επίσης τόνισε ότι μία δύο στιγμές μέσα στο παιχνίδι σίγουρα τον στιγμάτισαν όμως όλα είναι πλέον καλά.

Σε ό,τι αφορά τους πρώην συμπαίκτες του που βλέπει στον τελικό, ο Μιχάλης Γαβαλάς είπε ότι αξίζει στον Κώστα να είναι στον τελικό μιας και είναι πολύ καλός άνθρωπος ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να δούμε και την Ευδοκία για την οποία τόνισε ότι είναι ακριβώς αυτό που βλέπουμε ως χαρακτήρας.

Όταν ρωτήθηκε αν θα ξαναέκανε αίτηση να μπει στο Big Brother παρ' όλο που έχει ζήσει την εμπειρία, τόνισε με βεβαιότητα: "Με κλειστά μάτια".

Δείτε το βίντεο παραπάνω με τις δηλώσεις του Μιχάλη Γαβαλά λίγο μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved