Media

The Voice: Ο διαγωνιζόμενος, που συγκίνησε κριτές και πλατό μετά από την αφιέρωση στη μητέρα του!

Gossip-tv Team

The Voice: Ο Γιάννης Μιχέλης εντυπωσίασε και συνάμα συγκίνησε τους κριτές μετά από τα συγκλονιστικά λόγια που είπε για τη μητέρα του.

Το The Voice of Greece επέστρεψε και δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις εξαιρετικές φωνές που διαγωνίζονται για άλλη μια σεζόν στο φαντασμαγορικό σόου.

Ο Γιάννης Μιχελής, με καταγωγή από την Σκόπελο, συμμετείχε στο σημερινό live του The Voice και επιθυμία του ήταν να γυρίσει όλες τις καρέκλες των coaches. Ερμήνευσε το "Ρωτησα τα μάτια μου" και κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Μουζουράκη αλλά και τον Σάκη Ρουβά.

Ο Γιάννης ήταν γεμάτος συναίσθημα, κάτι που τον οδήγησε, όπως φαίνεται, να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, με την είσοδό του στο σόου. Μετά από τα σχόλια που δέχτηκε από τους κριτές, οι οποίοι έδωσαν "τη δική τους μάχη", για να τον πείσουν να είναι μέλος της ομάδας τους, προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τη μητέρα του, στην οποία αφιέρωσε και το συγκεκριμένο τραγούδι.

«Αυτό το τραγούδι μου θυμίζει πάρα πολύ τη μανούλα μου που την υπεραγαπάω. Πάρα μα πάρα πολύ. Έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Όταν δηλαδή μπαίνω στον στίχο και λέω, «ρώτησα τα μάτια μου», τη βλέπω καθρέφτη μπροστά μου» ομολόγησε ο Γιάννης Μιχελής.

Τα λόγια του αυτά, συγκίνησαν κριτές και κοινό που δεν δίστασαν να το δείξουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved