Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επιστολή του σχολείου του γιου της για το "Squid Game" και η αντίδραση του μικρού

Gossip-tv Team

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε στο "Χαμογέλα και Πάλι" την Κυριακή το πρωί ότι το σχολείο του 13χρονου γιου της, της έστειλε επιστολή σχετικά με τη νέα viral σειρά του Netflix, "Squid Game", η οποία έχει σπάσει πραγματικά όλα τα ρεκόρ. 

Η νέα φρενίτιδα των ημερών είναι εδώ και το όνομά της είναι "Squid Game" (Το Παιχνίδι του Καλαμαριού). Είναι η νέα σειρά του Netflix, που πραγματικά έχει σπάσει ταμεία, αφού, μόνο σε 28 μέρες προβολής της, έχει κάνει εκατομμύρια προβολές και ολοένα και περισσότεροι χρήστες της πλατφόρμας, σπεύδουν να την παρακολουθήσουν.

Το πρωί της Κυριακής (17/10), η Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή της "Χαμογέλα και πάλι" μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό, την εμπειρία της σχετικά με αυτήν τη σειρά, καθώς ο 13χρονος γιος της, Φίλιππος-Ραφαήλ, θέλησε να την παρακολουθήσει, αφού οι περισσότεροι από τους συμμαθητές του στο σχολείο, μιλούσαν για αυτό.

Το "πρόβλημα" για το οποίο χαρακτηριστικά μίλησε η αγαπημένη παρουσιάστρια, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη σειρά είναι ακατάλληλη για άτομα κάτω από 15 ετών, κυρίως γιατί κρύβει πολλές σκηνές επικινδυνότητας και βίας, κάτι που μπορεί να επηρεάσει αρκετά την ψυχολογία ενός παιδιού.

Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι το σχολείο του γιου της, της έστειλε σχετική επιστολή, που την προτρέπει να μην επιτρέψει στον γιο της να παρακολουθήσει την συγκεκριμένη σειρά, λόγω της υπέρμετρης βίας που παρουσιάζει. Ποια ήταν λοιπόν η αντίδρασή της και πώς κατάφερε να... τα βγάλει πέρα με τις απαιτήσεις του μικρού Φίλιππου-Ραφαήλ;

«Ο Φίλιππος μου ζήτησε τη σειρά και έτσι βρέθηκα αντιμέτωπη με αυτή. Έλεγξα τις ηλικίες, δεν επιτρεπόταν στον Φίλιππο και του είπα ότι δεν μπορεί να τη δει. Μετά ξεκίνησε μία μάχη μεταξύ μας γιατί, όπως μου είπε, όλοι οι συμμαθητές του το είχαν δει» είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι" παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved