Media

Η μπηχτή Σταρόβα για ΑΝΤ1: «Δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι και εγώ άλλο τόσο»

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Σταρόβας, μίλησε για όλους και για όλα, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη, στην εκπομπή "Χαμογέλα και Πάλι" με την Σίσσυ Χρηστίδου. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, παρουσιαστής, μουσικός αλλά και μάγειρας, μίλησε στην εκπομπή του Mega, "Χαμογέλα και πάλι" και εξομολογήθηκε αρκετά πράγματα σχετικά με ανακρίβειες, που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς εις βάρος του σε διάφορες ιστοσελίδες, καθώς και την απόφασή του να μη συμμετέχει στο "Ελλάδα έχεις ταλέντο". Τέλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την εκπομπή "Όλα γκουντ".

«Κάποιες φορές κάποιοι ξεπερνούν τα όρια. Δε μπορεί να γράφεις «Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Σταρόβας» για να πάρεις το click, και μέσα αναφέρει ότι έληξε μια συνεργασία. Με πήρε η πρώην γυναίκα μου στις 3 τα ξημερώματα», δήλωσε ο Δημήτρης Σταρόβας σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα, που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς από διάφορα sites.

Όσον αφορά το Ελλάδα έχεις ταλέντο, ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε πως «δεν μου έγινε πρόταση για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα γίνει με το YFSF. Όταν πέρασε ο καιρός, άρχισα να παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι εννοείται. Αλλά τελικά δεν εννοείται τίποτα. Δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι και εγώ άλλο τόσο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την αποκαλυπτική συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved