Media

Καπουτζίδης: Η απάντηση για την αποχώρηση της Ελένης Γερασιμίδου από τη νέα του σειρά, «Σέρρες»

Gossip-tv Team

Πρεμιέρα στο θέατρο Ήβη για την παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώργου Καπουτζίδη μίλησε στο Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αποχώρηση της Ελένης Γερασιμίδου από την σειρά «Σέρρες»!

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με την Ελένη Γερασιμίδου, η οποία δε θα συμπεριλαμβάνεται τελικά στο καστ της νέας σειράς του δημιουργού, με τίτλο «Σέρρες».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είπε, μεταξύ άλλων ότι: "Η κ. Γερασιμίδου είναι μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες ηθοποιούς και είναι ένα διαμάντι σε μια δουλειά. Το θέμα ήταν μόνο πρακτικό."!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Γερασιμίδου είχε αναφέρει για την απομάκρυνσή της από τη νέα σειρά με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη και όλα όσα γράφτηκαν περί επεισοδιακής αποχώρησης "Δεν έχω διάθεση να διαφημίσω κανέναν. Εγωιστικό ίσως αλλά έτσι είναι. Έχει πάρα πολύ καιρό που συνέβη αυτή η προσβολή και τώρα βγήκε με το που ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ότι αποχώρησα επεισοδιακά. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αποχωρήσει επεισοδιακά και ποτέ δεν με έχουν απολύσει. Όπως ξέρετε δεν έχω πει τίποτα και τώρα λέω αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία, κυρίως στους συναδέλφους .Δεν ξέρω γιατί εγώ έπρεπε να τιμωρηθώ, ενώ είχα πει από την αρχή ότι εγώ δεν θέλω να εμποδίσω τη δουλειά. Αλλάξαμε και παραγωγή και υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Τώρα έχω μάθει ότι τελείωσαν τα γυρίσματα. Δεν με έδιωξε ο παραγωγός. Όποιος με έδιωξε ας το σκεφτεί» και συμπλήρωσε ότι έχει κλάψει για την όλη ιστορία αλλά τώρα είναι ψύχραιμη."

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved