Media

Απίστευτο: Η 66χρονη μητέρα του Σάββα Πούμπουρα έκανε ελεύθερη πτώση από τα 10.000 πόδια! (video)

Gossip-tv Team

Το λέει η καρδιά της κυρίας Αναστασίας, μητέρας του Σάββα Πούμπουρα η οποία στα 66 της χρόνια έκανε για πρώτη φορά ελεύθερη πτώση από τα 10.000 πόδια και μάλιστα το καταευχαριστήθηκε!

Ο Σάββας Πούμπουρας κάλεσε σε αυτό το πραγματικά πολύ μεγάλο challenge τη μητέρα του η οποία από την αρχή έδειχνε να είναι πολύ χαλαρή.

Φόρεσε τον ειδικό εξοπλισμό και τη στολή της και μάλιστα ζήτησε να φορέσει και μία σε ροζ χρώμα, όμως ο εκπαιδευτής της είπε ότι δεν είναι στο μέγεθός της.

Η κυρία Αναστασία πάντως, έδειξε να δυσαρεστείται που διαπίστωσε πως είχε παχύνει το διάστημα της καραντίνας, όμως πήρε μία ανάσα και ετοιμάστηκε για την πτώση.

Cool, ψύχραιμη και ενθουσιασμένη, η κυρία Αναστασία έδειξε να απολαμβάνει την "εναέρια βόλτα" της αν και δοκιμάστηκε λίγο η ψυχραιμία της όταν είδε τον γιο της να πέφτει στο κενό για τη δική του πτώση.

Όμως αμέσως το ξεπέρασε και ετοιμάστηκε για τη δική της πτώση. Στην αρχή έδειχνε λίγο αγχωμένη όμως στην πορεία και ειδικά όταν προσγειώθηκε και πάτησε στη γη, έδειξε πολύ χαρούμενη.

Μάλιστα στο τέλος σχολίασε: "Μακάρι να ήμουν νεότερη να μπορούσα να το κάνω πιο συχνά".

Δείτε το απολαυστικό βίντεο με όσα συνέβησαν στα 10.000 πόδια:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved