Media

FY για MadClip:« Υπάρχουν πολλά που δεν πρόλαβα να του πω. Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός»

Gossip-tv Team

Ο FY ήταν  καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star και μίλησε για τη μουσική του, τις εμφανίσεις του αλλά και για τον Mad Clip.

Ο τράπερ ανέφερε αρχικά πως γράφει συνεχώς μουσική, έχοντας περάσει ένα ιδιαίτερα δημιουργικό καλοκαίρι. Τον προηγούμενο καιρό ήταν σε μίνι τουρ στην Γερμανία, η οποία όπως δήλωσε πήγε πολύ καλά και ήταν αρκετά ικανοποιημένος.

Συγκεκριμένα τόνισε: «Έχω άπειρα τραγουδια ακυκλοφόρητα, έχω γύρω στα 300 κομμάτια, αλλά συνεχώς γράφω καινούρια».
Για τον Mad Clip, συγκινεί: «Προσπαθώ να ανακάμψω από την απώλεια του Mad Clip. Προσπαθώ να δουλεύω όσο μπορώ, για να νιώσω πιο δυνατός. Τα show με κάνουν δυνατό. Χαίρομαι που αυτός ο άνθρωπος επηρέασε τόσο κόσμο όσο ήταν εν ζωή και όχι μετά θάνατον».

Και πρόσθεσε: «‘Ημασταν φίλοι από το 2017 στην αρχή νόμιζα ότι δε θα ήθελε να μου μιλάει. Ήταν σαν μεγάλος μου αδερφός, ήταν ο μέντοράς μου και ήμασταν συνέχεια μαζί, είχε απαντήσεις για όλα».

Ο FY μίλησε για το graffiti στην Γλυφάδα, για το οποίο είπε πως δεν ήταν συνεννοημένοι με τον Mad Clip, αλλά το έκανε σε μία στιγμή αυθορμητισμού σε μία βόλτα του με τον Mad Clip. «Ήθελα να υπάρχει ένα μέρος που να θυμίζει τον Mad Clip και να είναι ευχάριστο, γιατί υπάρχει ένα άλλο μέρος που δεν φέρνει ευχάριστες μνήμες», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Mega Star!

Διαβάστε επίσης:

FY: Σοκάρει στο Πρωινό για τον Mad Clip - Η στιγμή που έμαθε για τον θάνατό του!

Συντετριμμένος ο FY: Η συγκινητική ανάρτησή του, 40 μέρες μετά το θάνατο του Mad Clip!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved