Media

Αναγνωστούλου: Δεν μου χώραγε το φόρεμα της ψυχαγωγίας, με το κουστούμι των ειδήσεων ένιωσα ασφαλής

Gossip-tv Team

H Δώρα Αναγνωστοπούλου λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής του MEGA «MEGA Stories» μίλησε στο «Τι λες τώρα!» και τη Μαρία Ηλιάκη και μάθαμε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου είναι σκορπιός, ζώδιο πολλών μεγάλων δημοσιογράφων όπως ο Larry King και ο Jimmy Kimmel. Σπούδασε δημοσιογραφία για πέντε χρόνια στην Ιταλία και όπως λέει «έκανα κάποιες τρέλες ως φοιτήτρια εντός όμως πάντα πλαισιού».

Η αγάπη της για την Ιταλία είναι μεγάλη και δηλώνει πως γύρισε Ελλάδα, εξ αιτίας μια αρρώστιας του πατέρα της, που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος.

Ενώ η πρώτη της απόπειρα να εργαστεί στην Ελλάδα ως δημοσιογράφος ήταν στην εκπομπή «ΟΛΑ» με τον Θέμο Αναστασιάδη, έκανε ένα δοκιμαστικό στην ΕΡΤ, στην οποία και έμεινε για 16 χρόνια καθώς θεωρούσε ότι της πήγαινε πιο πολύ.

Και υπογράμμισε: «Δεν μου χώραγε το φόρεμα της ψυχαγωγίας,ενώ με το κουστούμι των ειδήσεων ένιωσα πιο ασφαλής» επισημαίνει.

Κάτι που δεν ξέραμε είναι η αγάπη της για τις μηχανές και ειδικά για τη Vespa που είναι μεγάλη.

Το «MEGA Stories» της αρέσει πολύ όπως λέει, γιατί ασχολείται με ανθρώπινες ιστορίες και κοινωνικά ζητήματα. Θεωρεί πως και η δεύτερη σεζόν θα είναι επιτυχημένη και δηλώνει πως η πρώτη εκπομπή θα πραγματεύεται το θέμα της βόρειας Εύβοιας.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή του Mega,Τι λες τώρα!

Διαβάστε επίσης:

Δώρα Αναγνωστοπούλου: «Έχω υποστεί εργασιακό εκφοβισμό»

Δώρα Αναγνωστοπούλου: Η εξομολόγηση για τη συνεργασία της με τη Ρίκα Βαγιάνη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved