Media

Κατερίνα Καινούργιου: Αμίλητη και γεμάτη θλίψη παρακολουθούσε το αφιέρωμα στη Φώφη Γεννηματά

Gossip-tv Team

Συγκινητικό και γεμάτο θλίψη το κλίμα στην εκπομπή Super Κατερίνα. Νωρίς το πρωί μέσα από την εκπομπή παρακολουθήσαμε ένα αφιερωματικό βίντεο στη Φώφη Γεννηματά για το πόσο γενναία πάλεψε με τον καρκίνο.

Η Κατερίνα Καινούργιου αμίλητη και με μάτια βουρκωμένη παρακολουθούσε το βίντεο μη μπορώντας να πιστέψει στη θλιβερή είδηση.

Την Τετάρτη (27 Οκτωβρίου), από τις 10:00 το πρωί, η σορός της Φώφης Γεννηματά, Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Η επίσημη σελίδα του «Κινήματος Αλλαγής» στο Facebook ανακοίνωσε πως επιθυμία της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Να σας θυμίσουμε πως ύστερα από απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021, ημέρα κηδείας της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ Φώφης Γεννηματά, κηρύσσεται εθνικό πένθος.

Την Τετάρτη (27 Οκτωβρίου), από τις 10:00 το πρωί, η σορός της Προέδρου του ΚΙΝ.ΑΛ θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και μετά την εξόδιο ακολουθία, επίσης, στη Μητρόπολη Αθηνών, θα ακολουθήσει στις 14:00 το μεσημέρι η ταφή της στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Η κηδεία της Φώφης Γεννηματά θα γίνει με τιμές εν ενεργείας Υπουργού και δημοσία δαπάνη, με Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα και Εθνικής Άμυνας Νικόλαου Παναγιωτόπουλου.

Διαβάστε επίσης

Συγκλονισμένη η Μελέτη από τον θάνατο της Γεννηματά: «Ήταν μια γυναίκα πρότυπο, έμπνευση για όλες»

Νίκος Υποφάντης: Ανατριχιάζει το «αντίο» του στη Γεννηματά! Η άγνωστη ιστορία που τους έφερε κοντά

Φώφη Γεννηματά: Η επιθυμία της οικογένειάς της για την κηδεία!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved