Media

GNTM: Έτσι έζησαν τον εφιάλτη των πυρκαγιών του Αυγούστου οι παίκτες! Η εκκένωση κι οι δύσκολες ώρες

Gossip-tv Team

Απόψε το βράδυ (26/10) είδαμε στο επεισόδιο τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν οι παίκτες όταν χρειάστηκε άρον άρον να εγκαταλείψουν το σπίτι του GNTM λόγω της φωτιάς στις Αφίδνες που πλησίαζε απειλητικά. 

Πρόκειται για την καταστροφική φωτιά που κατέστρεψε χιλιάδες στρέμματα στο πέρασμά της, έθεσε σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές αλλά και ζώα που ζούσαν μέσα στο πλούσιο δάσος της περιοχής.

Οι παίκτες κατάφεραν να εκκενώσουν το κατά τα άλλα πολυτελές σπίτι όπου ζούσαν μέχρι τότε με ασφάλεια και εγκαίρως όμως δεν γνώριζαν ούτε πότε και αν θα επέστρεφαν.

Όπως είδαμε στα πλάνα που προβλήθηκαν, τα νεαρά επίδοξα μοντέλα έτρεχαν να μαζέψουν τα πιο σημαντικά προσωπικά τους αντικείμενα ώστε να φύγουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα γινόταν από το σπίτι.

Τελικά οι παίκτες απομακρύνθηκαν από το σπίτι και γενικότερα από τον χώρο ώστε να μην εγκλωβιστούν ανάμεσα σε πύρινα μέτωπα και μεταφέρθηκαν σε ασφαλές μέρος.

Επέστρεψαν όπως διηγήθηκε ο Γιώργος Καράβας δύο εβδομάδες αργότερα και ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις κατάφεραν να σώσουν το σπίτι και την περίμετρό του.

Όμως όλα τα υπόλοιπα γύρω, η πλούσια βλάστηση, τα δέντρα και γενικότερα η φύση, είχαν καταστραφεί από τη φωτιά.

Η εικόνα σόκαρε τους περισσότερους από τους παίκτες καθώς επέστρεφαν με το βαν στο σπίτι, παρ' όλο που το ανέγγιχτο σπίτι ήταν μία ευχάριστη έκπληξη καθώς δεν είχε επηρεαστεί στο ελάχιστο.

Δείτε το παραπάνω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

GNTM: Η εξομολόγηση της Κυβέλης: «Νιώθω ότι έχω χάσει τον εαυτό μου» (video)

GNTM: Σε μία από τις πιο σημαντικές ψηφοφορίες, οι μάσκες πέφτουν και το παρασκήνιο «ξεγυμνώνεται»

GNTM: Άφωνοι οι παίκτες με την αποχώρηση - Τα κλάματα και η αναπάντεχη εξέλιξη (video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved