Media

Νικολέττα Βλαβιανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Δεν έχω καλές αναμνήσεις είναι ιδιαίτερος ο άνθρωπος»!

Gossip-tv Team

Η Νικολέττα Βλαβιανού έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Νικολέττα Βλαβιανού βρέθηκε καλεσμένη στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε, στο θάνατο του πατέρα της, στον λόγο που έμεινε εκτός χώρου για αρκετά χρόνια αλλά και στον Πέτρο Φιλιππίδη και την τελευταία τους συνεργασία.

«Μετά από 18 χρόνια ξαναβρεθήκαμε με τον Πέτρο Φιλιππίδη τηλεοπτικά. Δούλευα αλλού εγώ, αλλού εκείνος, δεν έτυχε να συμπέσουμε. Δεν τα γνώριζα αυτά για τα οποία κατηγορείται. Όσον αφορά στις άσχημες συμπεριφορές, είναι ιδιαίτερος άνθρωπος. Δε θέλω να μιλήσω προσωπικά για μένα, αλλά δεν έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Δεν ήταν από τους εύκολους συνεργάτες.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν την εξουσία τους και το χειρότερο είναι ότι την εκμεταλλεύονται για εργασιακό μπούλινγκ. Ότι γίνεται κατάχρηση εξουσίας όμως ευθύνονται οι παραπάνω από αυτούς».

Όπως είπε η Νικολέττα Βλαβιανού, για πολλά χρόνια έμεινε εκτός χώρου, λόγω του ότι μίλησε για άσχημες συμπεριφορές και στη συνέχεια την «εξαφάνισαν».

Δείτε το βίντεο με όλα όσα δήλωσε

Διαβάστε επίσης:

Νικολέττα Βλαβιανού: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από τη σειρά, Χαιρέτα μου τον πλάτανο!

Νικολέττα Βλαβιανού: Δεν χορταίνει τις στιγμές με τον άντρα της ζωής της, τον εγγονό της!

Νικολέττα Βλαβιανού: «Με είχε αποκλείσει από πολλές δουλειές. Μου έκανε μεγάλη ζημιά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved