Media

Δημήτρης Αρβανίτης: «Να φτιάξουμε έναν κανόνα για τις οντισιόν οπού συμβαίνουν σημεία και τέρατα»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου (30-10) ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο σκηνοθέτης αναφέρθηκε στο άνοιγμα της μυθοπλασίας αλλά μίλησε και για τις καταγγελίες που είδα το φως της δημοσιότητας.

«Είναι πολλές οι σειρές, κάποιες είναι αξιόλογες και κάποιες σειρές είναι αναμασήματα», είπε.

Σχετικά με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, όπως ξέραμε σε κάθε χώρο. Τι πρέπει να κάνουμε; Μα είναι πολύ απλό. Να βρούμε τρόπους να τους καταδικάσουμε, αλλά αυτό είναι το εύκολο. Αυτό το οποίο πρέπει να σοβαρότητα να αναζητήσουμε είναι τι μπορούμε να κάνουμε πριν.

Πρέπει να βγουν κώδικες συμπεριφοράς τέτοιοι που να μην χρειαζόμαστε την τιμωρία. Βασικό για μένα είναι να φτιάξουμε έναν κανόνα πρώτα από όλα για τις οντισιόν που συμβαίνουν σημεία και τέρατα, να γίνονται μόνο σε επαγγελματικούς χώρους ή αλλιώς μπροστά σε κόσμο».

«Τα τελευταία χρόνια είχα μια ηθοποιό η οποία συμπεριφέρθηκε τόσο άσχημα μπροστά σε ένα παιδί στο γύρισμα, μα τόσο άσχημα και με τόση κακία, που τρομοκρατήθηκα. Μετά μπροστά σε όλους έκανα ακριβώς το ίδιο. Δηλαδή με τον τρόπο που του μίλησε, τρία παιδιά έχει μάλιστα δεν είναι παιδάκι, γύρισα και της μίλησα. Όταν απόρησε της εξήγησα πως και εκείνη έκανε το ίδιο», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved