Media

Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα on air: «Να εξαλειφθεί από παντού η ανασφάλεια, η κακία και η μιζέρια»

Gossip-tv Team

Η Δανάη Μπάρκα στην έναρξη της εκπομπής της στο Mega, Πάμε Δανάη σχολίασε τα όσα συνέβησαν με τον Τάσο Ξιάρχο, ο οποίος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει και αργά το βράδυ της Δευτέρας, 1 Νοεμβρίου, της «επιτέθηκε» μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok.

Η Δανάη Μπάρκα είπε: : «Καταρχάς να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που μπήκαν στη διαδικασία και σπατάλησαν έστω και λίγα δευτερόλεπτα για να μου στείλουν μήνυμα και στο «Πάμε Δανάη», σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

Και έστειλε το μήνυμά της: «Μακάρι όλη αυτή την αγάπη που έχω πάρει το τελευταίο 24ωρο να την πάρουν διπλά, γιατί ίσως αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθεί από παντού η ανασφάλεια, η κακία και η μιζέρια. Τη σημερινή καλημέρα θέλω να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει στεναχωρηθεί ή έχει ρίξει έστω και ένα δάκρυ γιατί τον κορόιδεψαν, νιώθει περιθωριοποιημένος, σε όποιον χοντρό άνθρωπο έχει νιώσει ανασφαλείς, σε όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας για χλευαστικά σχόλια που το έγιναν, σε όποιον άνθρωπο έχει βιώσει bullying για την καταγωγή του, στον άνθρωπο που δεν έχει πάρει όλα αυτά που του άξιζαν γιατί κάποιος προσπάθησε τον έκανε να αισθανθεί κατώτερος»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved