Media

Mega Καλημέρα: Ελληνίδα ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε χολιγουντιανή ταινία - Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Gossip-tv Team

Πρωταγωνιστεί σε χολιγουντιανή ταινία σε κόντρα ρόλο και η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, την οποία παρουσιάζει η Ελεονώρα Μελέτη

Η ηθοποιός, Δέσποινα Μοίρου, η οποία βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια στην Αμερική, ενσαρκώνει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Στο cast της ταινίας πρωταγωνιστούν επίσης αρκετοί γνώριμοι από την επιτυχημένη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά».

Η Δέσποινα Μοίρου «σαρώνει» στα κινηματογραφικά πλατό του εξωτερικού.

Η ταινία έχει τίτλο "Tango Shalom” και προβάλλεται σε πολλές πολιτείες της Αμερικής και του Καναδά με τεράστια επιτυχία, σαρώνοντας βραβεία παγκοσμίως.

Η Δέσποινα Μοίρου πρωταγωνιστεί δίπλα σε δύο μεγάλες κυρίες του αμερικάνικου κινηματογράφου τη Laine Kazan ιδιαίτερα αγαπημένη στη χώρα μας από την ερμηνεία της ως μητέρα της Νία Βαρτνάλος στο «Γάμος αλά Ελληνικά» και τη Renee Taylor, γνωστή ως μαμά της τηλεοπτικής σειράς “The Nanny”.

Ο παραγωγός της ταινίας Joel Zwick (δημιουργός και του "Γάμος αλλά ελληνικά") και ο σκηνοθέτης Gabriel Bologna επέλεξαν την δική μας Δέσποινα για έναν υπέροχο κωμικό ρόλο.

Σχεδόν αγνώριστη, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά μαύρα της μαλλιά με ένα μαντήλι, η Ελληνίδα ηθοποιός καταφέρνει ακόμη μία φορά να ξεχωρίσει με τα μεγάλα εκφραστικά της μάτια, τις γκριμάτσες της, και την αλλαγή της προφοράς της για τον ρόλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved