Media

Νίκος Μπάρτζης: «Φύγαμε νωρίτερα από το «Survivor» και "έπεσαν" τα νούμερα!»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Μπάρτζης μίλησε για το νέο τρέιλερ του «Survivor», στο οποίο δεν υπάρχει ούτε ένα πλάνο για τον Τζέιμς, ενώ ο ίδιος και η Άννα Μαρία εμφανίζονται για, μόλις, 1 δευτερόλεπτο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για αυτό από το Βραχάτι όπου ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.

Ο Νίκος Μπάρτζης αφού αποκάλυψε ότι ο Ηλίας Μπόγδανος θα τραγουδήσει στο μαγαζί του στη Κόρινθο αναφέρθηκε και στο θέμα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το περιμέναμε αυτό. Εγώ το περίμενα. Φύγαμε από ένα παιχνίδι που στην ουσία πήγαινε καλά. Απ' όταν φύγαμε και μετά τα νούμερα έπεσαν. Δεν είναι λοιπόν λογικό κάποιος της παραγωγής να θεωρεί ότι ευθύνεσαι γι' αυτό; Εμένα δεν με στενοχωρεί, δεν με ενοχλεί. Είμαι ΟΚ».

Η Κατερίνα Καινούργιου επεσήμανε ότι ο λόγος που είχε φύγει από το παιχνίδι ο Νίκος Μπάρτζης ήταν ότι είχε τραυματιστεί και όταν τον ρώτησε αν η παραγωγή επικοινώνησε μαζί του για να μάθει πως είναι με την υγεία του, εκείνος απάντησε:

"Εντάξει, δεν κρατάμε κακία. Μιλήσαμε στην αρχή, μου βρήκαν έναν γιατρό. Τούς είπα ότι θέλω τον δικό μου. Ξεκίνησα τη θεραπεία. Όλες τις θεραπείες για το πόδι μου τις έκανα μόνος μου. Εντάξει, ό,τι χρειαστώ θα πάρω τηλέφωνο...".

Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Νίκος Μπάρτζης στην εκπομπή:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved