Media

Νταρίλη: H στιγμή που παραλίγο να πνιγεί στην TV, η υπέροχη σχέση με τον Καράβα και ο γάμος της

Gossip-tv Team

H Γιάννα Νταρίλη την οποία γνωρίσαμε στις αρχές της ιδιωτικής τηλεόρασης ως γυμνάστρια και πλέον έχει το δικό της τηλεοπτικό κανάλι στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ομογένεια, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα

Η όμορφη καναλάρχης μίλησε για τα πρώτα βήματα της τηλεοπτικής της καριέρας της γυρίζοντας τον χρόνο πίσω:

«Ο Βασίλης Τσιβιλίκας ήταν ο πρώτος, που μού έκανε πρόταση να εργαστώ στην τηλεόραση» είπε η Γιάννα Νταρίλη η οποία θυμήθηκε και μία από τις πιο δύσκολες στιγμές που έζησε εκείνη την εποχή. Όπως είπε, τότε παρουσιάστρια του Πρωινού Καφέ ήταν η Πόπη Χατζηδημητρίου και ανέβηκαν όλοι μαζί σε μία μπανάνα θαλάσσης για να αποχαιρετήσουν τον κόσμο. Όμως, είχε πάρα πολύ κύμα, εκείνη έπεσε ξαφνικά μέσα στη θάλασσα καθώς τη χτύπησε ένα κύμα, έπινε νερό και ένιωθε πως δεν μπορεί να αναπνεύσει και ευτυχώς ο αξέχαστος Γιώργος Λουκανίδης που ήταν μέλος του πάνελ της εκπομπής, την έσωσε, τραβώντας την έξω από το νερό.

Η Γιάννα Νταρίλη μίλησε επίσης και για την καταπληκτική σχέση που έχει με τον Γιώργο Καράβα. Ο τελευταίος είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του ότι η Γιάννα Νταρίλη υπήρξε από τους ανθρώπους που τον βοήθησαν και εκείνη μίλησε για τον coach του GNTM με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πως του αξίζει αυτή η αναγνωρισιμότητα.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή, η Γιάννα Νταρίλη μίλησε για τον γάμο της ο οποίος κρατά εδώ και οκτώ χρόνια και όπως είπε είναι ευτυχισμένη.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα αποκάλυψε η Γιάννα Νταρίλη:

Διαβάστε επίσης:

Συμπαραγωγός σε αστυνομική σειρά που θα γυριστεί στην Ελλάδα η Γιάννα Νταρίλη

Γρηγόρης Γκουντάρας: «Άφωνος» on air: «Έχω τρελαθεί, θα βάλω τα κλάματα»

Η Γιάννα Νταρίλη ήρθε στην Ελλάδα και πήγε για ψώνια - Μια κούκλα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved