Media

The Bachelor: O Aλέξης έδωσε το «πράσινο φως» στη Γιώτα – Η εξομολόγησή του

Gossip-tv Team

The Bachelor: Μπορεί στην αρχή του επεισοδίου να είδαμε μια μικρή διαμάχη ανάμεσα στη Γιώτα και τον Αλέξη όμως στο τέλος οι δυο τους τα βρήκαν και πέρασαν μια υπέροχη βραδιά.

Ο Αλέξης μετά τα παράπονά της ότι την παραμελεί, την επέλεξε για το ατομικό του ραντεβού. Κι εκεί όπως θα δεις και στο βίντεο της έδωσε το «πράσινο φως».

Της εξομολογήθηκε πως μαζί της περνά όμορφη, πως του αρέσει πάρα πολύ και φυσικά της έδωσε το πολυπόθητο τριαντάφυλλο με την ίδια να του λέει πως θα κάνει τα πάντα ώστε να κερδίσει την καρδιά του.

Νωρίτερα ο Αλέξης της είχε ξεκαθαρίσει πως:

«Εννοείται όμως ότι αυτή η μοναδική εμπειρία πρέπει να είναι μια ευκαιρία για όλους μας, την οποία θα την ζήσουμε όπως πρέπει. Έτσι είναι οι στιγμές που θέλω εγώ να ζω στην ζωή μου και επειδή θέλω να είμαστε πάντα χαρούμενοι, ότι και να συμβεί θέλω να σου θυμίσω ότι σε αυτή τη βίλα ήσαστε 12 κορίτσια. Δεν γίνεται να ξεχωρίσω αυτή τη στιγμή μία και να πω ότι δεν βλέπω όλες τις υπόλοιπες. Γιατί με τον ίδιο τρόπο και τον ίδιο σεβασμό που βλέπω εσένα, βλέπω και τις υπόλοιπες κοπέλες».

Διαβάστε επίσης

The Bachelor: Τα δάκρυα της Γιώτας έκαναν τον Αλέξη να συγκινηθεί - Τι συνέβη;

The bachelor: Η πισώπλατη «μαχαιριά» Γιώτας - Ιζαμπέλα & Λένας στην Αθηνά - Την «έθαψαν» (video)

The bachelor: Το ατομικό ραντεβού του Αλέξη Παππά έφερε την έκρηξη της Γιώτας (video)

The Bachelor: Ξενέρωσε ο Αλέξης Παππάς με τη μεγαλομανία της-Πανικός στο Twitter για τα φύλλα χρυσού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved