Media

Μαραβέγιας στην Ελένη: «Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση….»!

Gossip-tv Team

Ο Κωστής Μαραβέγιας μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου, την συγκινητική ανάρτηση του για εκείνη, την εμπειρία του στην παρουσίαση και τις ανατρεπτικές στιλιστικές του επιλογές.

Αρχικά ανέφερε: «Ο ρόλος του παρουσιαστή που ανέλαβα φέτος είναι πολλαπλός και σύνθετος και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον και γοητευτικός»!

Και τόνισε: «Στο Voice πήγαινα στα καμαρίνια, και μιλούσα με συνάδελφους πριν βγω στην εκπομπή, ενώ στο «δυνατά» είμαι σε συνεχές τρέξιμο», ανέφερε για το γνωστό μουσικό σόου.

Ο Κωστής Μαραβέγιας είπε: «Έχει τύχει να γράψω τραγούδι στο μετρό παρατηρώντας εάν ζευγάρι», αποκάλυψε για την πηγή έμπνευσης του.

Μιλώντας για τα πρώτα του μουσικά βήματα σημείωσε πως «ξεκίνησα να γραφώ μουσική στα 17 μου, όταν κατάλαβα ότι είναι «δυνατό χαρτί» για να κερδίσεις τους ανθρώπους».

«Μου αρέσαν πάντα τα φλοράλ πουκαμισά από παλιά και πάσχιζα να τα βρω γιατί τότε δεν υπήρχαν»!

Και πρόσθεσε για την πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του: «Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση. Ήταν λογία καρδίας. Ήμουν ακόμα με τη ζάλη του ανθρώπου που μόλις είχε γιορτάσει την αγάπη του», δήλωσε για την ανάρτηση του και τα θετικά σχόλια που άκουσε από γνωστούς και μη φίλους του.

«Δεν αλλάζει κάτι μετρά τον γάμο. Για μένα ο έγγαμος βίος αρχίζει όταν εάν ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει», κατέληξε ο Κωστής Μαραβέγιας!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα!

Διαβάστε επίσης:

Κωστής Μαραβέγιας: Mιλά πρώτη φορά για τον κρυφό γάμο του με την Τόνια στην Ύδρα - Τι αποκάλυψε

Τόνια Σωτηροπούλου: Θα τα χάσεις με την αδημοσίευτη φώτο από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved