Media

Μέρι Παππά: "Μου τηλεφώνησε ο Τάσος Ξιαρχό, μου ζήτησε συγγνώμη και μου ζήτησε να βρεθούμε"

Gossip-tv Team

Η Μέρι Παππά, η κοπέλα που δέχτηκε bullying από τον Τάσο Ξιαρχό, αποκάλυψε ότι εκείνος την πηρε τηλέφωνο, της ζήτησε συγγνώμη και της είπε να βρεθούν και από κοντά, 

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες, μετά τις δηλώσεις του γνωστού χορογράφου, Τάσου Ξιαρχογιαννόπουλου, δημόσια σε Instagram story του σχετικά με μια κοπέλα, που είδε σε ένα μαγαζί, σχολιάζοντας τον τρόπο που έχει ντυθεί και τα παραπανίσια κιλά της.

Όλο αυτό ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή (31-10) και, από την πρώτη στιγμή,το γεγονός απασχόλησε την εγχώρια showbiz. Ο γνωστός χορογράφος προσπάθησε να δώσει τέλος την ζωή του, μετά από απόπειρα που έκανε με 50 περίπου χάπια. Εισήλθε στο νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί το αν ειναι καλά στην υγεία του, από το οποίο πήρε και εξιτήριο μετά από περίπου δυο εικοσιτετράωρα.

Η Μέρι Παππά, η κοπέλα που δέχτηκε όλη αυτήν την συμπεριφορά από τον Τάσο, έκανε ξεκάθαρη τη θέση της από την αρχή και ήδη είχε μιλήσει στους δημοσιογράφους, για το πως η ίδια βίωσε όλη αυτήν την κατάσταση.

Η κάμερα του MEGA από την εκπομπή της Σίσσυ Χρηστίδου "Χαμογέλα και πάλι", μίλησε μαζί της και η ίδια αποκάλυψε πως μετά από όλο αυτό το σκηνικό που συνέβη, ο Τάσος της τηλεφώνησε, της ζήτησε συγγνώμη και της ζήτησε να βρεθούν και από κοντά.

«Είμαι καλύτερα και πιο ψύχραιμη μιας και ο Τάσος επικοινώνησε σήμερα μαζί μου. Μου ζήτησε συγγνώμη και μου είπε να βρεθούμε. Σκοπεύω να βρεθώ μαζί του, να μιλήσουμε και θεωρώ ότι για μένα έχει λήξει όλο αυτό. Δεν κατάλαβα ότι με τραβούσε βίντεο. Δεν ήξερα ποιος είναι ο Τάσος Ξιαρχό. Μια φίλη μου μού έστειλε το βίντεο. Στην αρχή είπα ότι τόσα κορίτσια έχουν ριγέ μπλούζα, αλλά μετά είδα το πρόσωπό μου», είπε αρχικά η Μέρι Παππά.

«Αφού έκλαψα και στεναχωρήθηκα ένιωσα θυμό. Είμαι από τους Αγίους Σαράντα κι έχω δεχθεί ρατσισμό για την καταγωγή μου, τα κοντά μαλλιά μου, τη φωνή μου, τα κιλά μου. Από την ώρα που είδα το βίντεο η καθημερινότητά μου έγινε τραγική. Πήρα ξαφνικά μια προσοχή που εν τη αποζήτησα εγώ. Έκλαιγα πολύ, πήρα άδεια από τη δουλειά μου γιατί δεν μπορούσα να το διαχειριστώ».

Δείτε παραπάνω το σχετικό βίντεο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

Θηρίο: «Είχα φτάσει 238 κιλά πριν το χειρουργείο. Κατάλαβα ότι είχα ειδικές ανάγκες»

Νίκος Κοκλώνης για Ξιαρχό: «Ξέρω ότι τσαντίστηκε μαζί μου αλλά θα του περάσει» (Video)

Τζώρτζογλου για Ξιαρχό: «Πήγε να τα μπαλώσει και τα έκανε χειρότερα. Λυπάμαι γιατί έχει ταλέντο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved