Media

Rouk Zouk Special: Η φασολάδα και η επική περιγραφή της Μαίρης Συνατσάκη (video&photos)

Gossip-tv Team

Rouk Zouk Special: Στο σημερινό επεισόδιο, οι καλεσμένοι ήταν μονάδικοί και  οι ατάκες πιο επικές από ποτέ, με τους τηλεθεατές πραγματικά να τρελαίνονται.

Το Rouk Zouk Special έχει έρθει, για να κάνει τα απογεύματα της Κυριακής μας ακόμα πιο ευχάριστα, με πολύ γέλιο και εξαιρετικό χιούμορ. Στο σημερινό επεισόδιο είδαμε πολλά και γελάσαμε με ακόμα περισσότερα.

Στην σημερινή εκπομπή (7-11) καλεσμένοι της μοναδικής Ζέτας Μακρυπούλια ήταν: η Μαίρη Συνατσάκη, ο Ιάσωνας Μανδήλας, ο Ίαν Στρατής, ο Νίκος Ραπτάκης, ο Στέφανος Μουαγκιέ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Βίκυ Καρατζόγλου, ο Άγγελος Λάντος, ο Βασίλης Μουρατίδης και ο Άνταμ Κόντοβας. Οι ομάδες είχαν τα ονόματα "HAIR TRIBE" και "VICKY & THE GANG"

Η βραδιά ήταν πραγματικά ξεκαρδιστική. Επική στιγμή της βραδιάς ήταν εκείνη που η αγαπημένη Μαίρη Συνατσάκη προσπάθησε να περιγράψει στον Ίαν Στρατή την λέξη φασολάδα, όπου ξέχασε να αναφέρει και το πιο σημαντικό: Ότι πρόκειται για παραδοσιακό φαγητό. Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για άσρα μπαλάκια, για λαχανικά, για το ότι η ίδια το πετυχαίνει σαν φαγητό, αλλά μάλλον όλη αυτή η περιγραφή δεν ήταν αρκετή

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το σημερινό επεισόδιο:

Οι καλεσμένοι του «ROUK ZOUK SPECIAL» έπαιξαν για φιλανθρωπικό σκοπό, για το «Make A Wish».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο Ρουκ Ζουκ – Έγινε έξαλλος ο Λάμπρος με τον Κυπραίο (Photos & Video)

Το «Ρουκ Ζουκ» και το «Still Standing» δείχνουν τον φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα

«Κάτι χωρισμένα παλικάρια» στο ΡΟΥΚ-ΖΟΥΚ για καλό σκοπό

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved