Media

Bίκυ Σταμάτη: Άλλαξε το επώνυμό της - Το πρωινό έδειξε την ταυτότητά της - Δείτε τι δήλωσε! (Video)

Gossip-tv Team

Το επώνυμό της άλλαξε η Βίκυ Σταμάτη δυο μήνες μετά τον θάνατο του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό και τις φωτογραφίες της ταυτότητάς της που παρουσιάστηκαν, το επώνυμο «Σταμάτη» που είχε μέχρι πριν λίγο καιρό παύει να ισχύει και από εδώ και πέρα θα χρησιμοποιεί αυτό του συζύγου της Άκη Τσοχατζόπουλου.

Η Βίκυ Τσοχατζοπούλου είπε στο Πρωινό:

«Σε αντίθεση με αυτή την κυρία -την ξαδέλφη του Άκη- η οποία επέλεξε να με κατηγορήσει με συνεντεύξεις σε εφημερίδες και διαδικτυακά κανάλια, εγώ επιλέγω την νομική οδό, για να αποκαταστήσω την αλήθεια. Εάν ο σύζυγός μου έζησε τόσο καιρό, με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε -το οφείλει αποκλειστικά και μόνο σε εμένα, και όχι σε αυτήν την κυρία, την οποία ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε διώξει από το σπίτι μας»!

Ο δικηγόρος της, Νίκος Αλεξανδρής,υπογράμμισε: «Η κ. Βίκυ Τσοχατζοπούλου, όπως γνωρίζετε, έχει και ένα ανήλικο παιδί το οποίο διαβάζει ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Αυτό είναι πάρα πολύ βαρύ, ξεφεύγει από τα όρια της κακοήθειας και αγγίζει τα όρια της δολοφονίας ψυχών. Δεν μπορεί να λέμε έτσι ότι η μητέρα του σκότωσε τον πατέρα του. Επέλεξε, λοιπόν, η κ. Τσοχατζοπούλου να αμυνθεί σε αυτό δια της καταθέσεως μηνύσεως σε βάρος».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Τσοχατζόπουλος: Το δημόσιο «αντίο» της συζύγου του και η ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία

Συντετριμμένοι η Βίκυ Σταμάτη και ο γιος της στην κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved