Media

Κάτι Ξαναψήνεται: Βρήκε στο πιάτο του μία βλεφαρίδα, βαθμολόγησε με... 1 και το Twitter πήρε φωτιά!

Gossip-tv Team

Σημερινός οικοδεσπότης στο Κάτι Ξαναψήνεται ήταν ο Παναγιώτης ο οποίος όμως είχε να αντιμετωπίσει τον πολύ δύσκολο Μάκη! 

Ο Μάκης είναι φοιτητής στη Σχολή Εμποροπλοιάρχων και ήταν χθες ο οικοδεσπότης του παιχνιδιού, όπου και δεν κατάφερε να πάρει και πολύ υψηλή βαθμολογία.

Παρ' όλα αυτά σήμερα ήταν μία άλλη μέρα και οι περισσότεροι από τους παίκτες πίστευαν πως ο Παναγιώτης θα τα πήγαινε καλύτερα από τον Μάκη.

Ο Παναγιώτης λοιπόν μαγείρεψε ένα μενού που πίστευε ότι θα έπιανε όλα τα γούστα.

Έλα όμως που ο Μάκης είναι πολύ δύσκολος στο φαγητό! Δεν τρώει πολλά πράγματα και μάλιστα, όταν ο Παναγιώτης άρχισε να σερβίρει τα πιάτα του δεν ακούμπησε τίποτα. Μόνο το επιδόρπιο... καταδέχτηκε να δοκιμάσει όμως και εκεί υπήρξε σοβαρό πρόβλημα αφού με το πού πήρε να δοκιμάσει διαπίστωσε ότι στο γλυκό είχε πέσει μία... βλεφαρίδα!

Τι ήταν να το δει αυτό ο Μάκης; Βαθμολόγησε τον συμπαίκτη του με μόλις έναν βαθμό, γεγονός που έριξε κατά πολύ την υπόλοιπη δοκιμασία.

Καταλαβαίνετε ότι μετά τα παραπάνω ο Μάκης έγινε ένας από τους πιο αντιπαθείς παίκτες αλλά και η αφορμή για να πάρουν τα σχόλια φωτιά στο Twitter.

Δείτε παραπάνω στο βίντεο απόσπασμα από τη σημερινή βαθμολογία και παρακάτω χαρακτηριστικά και πολύ απολαυστικά tweets για όσα συνέβησαν στο σημερινό επεισόδιο:

Διαβάστε επίσης:

Κάτι ξαναψήνεται: Η Σπυροπούλου έδωσε μαγειρικά tips και το Twitter... ξεσάλωσε!

Κάτι ξαναψήνεται: Αποθέωσαν τη Ντινάρα στο twitter για το λευκό της σύνολο!

Κάτι ξαναψήνεται: Το απίστευτο λάθος στην εκπομπή της Σπυροπούλου - Εσύ το παρατήρησες;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved