Media

Ελένη Κρίτα: «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στο θέατρο που σκεφτόμουν να…» (Video)

Gossip-tv Team

Η Ελένη Κρίτα μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τη σχέση με τη μητέρα της και τον Μίμη Χρυσομάλλη, αλλά και τις δυσκολίες στο θέατρο.

Η Ελένη Κρίτα αποκάλυψε ότι η μητέρα της ήταν αντίθετη στην απόφασή της να γίνει ηθοποιός και λυπάται που δεν είδε τους ρόλους που έπαιξε τα τελευταία 10 χρόνια.

Η ηθοποιός ανέφερε: «Και στον εαυτό μου άργησα να αποδείξω ότι έκανα καλά να επιλέξω να γίνω ηθοποιός. To θέατρο είναι μικρόβιο», εξομολογήθηκε. «Υπήρξαν δύσκολες στιγμές στο θέατρο που σκεφτόμουν ότι έπρεπε να κάνω κάτι άλλο, όταν δεν είχα δουλειά ή περνούσαν κάποιοι μήνες χωρίς δουλειά έκανα μεταφράσεις και μεταγλωττίσεις. Ήταν μία διέξοδος, ένα χαρτζιλίκι αυτό. Τις προτάσεις μου της συζητούσα με τον Μίμη Χρυσομάλλη, πολλές δουλειές τις έκανα με την παρότρυνσή του».

Η γνωριμία της με τον Μίμη Χρυσομάλλη έγινε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Η Ζωή του Αττίκ».. Εκείνος την ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, εκείνη είχε δισταγμούς, γιατί ο Μίμης είχε τη φήμη του Δον Ζουάν, αλλά στο τέλος δεν άντεξε.

«Ενέδωσα στο φλερτ του Μίμη γιατί με διεκδίκησε έντονα. Μου λείπει το χιούμορ του, ήταν ένας άνθρωπος που με κράταγε από το χέρι. Γνώρισα κάποιους ανθρώπους μετά τον θάνατό του, αλλά δεν βρήκα όμως κάποιο σύντροφο που να αντέξει στο χρόνο, στη διάρκεια. Όταν έχεις ζήσει τόσα χρόνια με ένα άνθρωπο ίσως είναι δύσκολο», είπε.

Η ίδια δήλωσε πως μετάνιωσε που δεν έκανε δεύτερο παιδί, ωστόσο έχει στο πλευρό της την Φλώρα, την εγγονή της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση της Ελένης Κρίτα για την απώλεια του Μίμη Χρυσομάλλη που τη «γονάτισε»

Ελένη Κρίτα: Λύγισε στον «αέρα» της εκπομπής Πάμε Δανάη! Οι απώλειες που την κλόνισαν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved