Media

Χαμός στο Πρωινό! Σκορδά κατά Κονδυλάτου: «Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες;»

Gossip-tv Team

Χαμός στο Πρωινό που ήταν καλεσμένος ο Περικλής Κονδυλάτος με αφορμή τις δηλώσεις του σχετικά με τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος και το ελληνικό metoo!

Η Φαίη Σκορδά είπε χαρακτηριστικά: «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δίνεις και συνέχεια και δεν κάθεσαι να το στρογγυλέψεις, να το σκεφτείς και να το μαλακώσεις».

Και ο Περικλής τόνισε: «Όταν δίνεις μία μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη, μιλάς μία ώρα και γίνεται μοντάζ που πρέπει να βγει 1,5 λεπτό, παραμορφώνονται τα λόγια σου. Δεν έγινε επίτηδες από εσάς. Είπα πολλά σε αυτή τη συνέντευξη και κυρίως για τη νομοθεσία να γίνει πιο αυστηρή. Με τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αυτούς τους ανθρώπους και να γίνει και πιο ελαστική με τα θύματα»!

Ο δε Γιώργος Λιάγκας που άκουγε προσεχτικά τον διάλογό τους, είπε: «Ναι, αλλά από τη μία λες αυτό και από την άλλη λες “πώς είναι δυνατόν να το θυμηθούν 300 άτομα;”» με τον σχεδιαστή κοσμημάτων να απαντά: «Είπα και γι’ αυτό, απλά δεν το βάλατε. Και δεν σας κατηγορώ»!

Και σε άλλο σημείο ο Περικλής τόνισε: «Ενώ με πήραν όλα τα κανάλια, στη δική σας εκπομπή ήθελα να έρθω γιατί με τη δική σας έγινε μία παρανόηση. Σας εκτιμώ πάρα πολύ και ξέρω καλά πόσο με έχετε στηρίξει»!

Και η Φαίη ανέφερε: «Τι λες; Ότι έγινε μοντάζ, ότι αλλάξαμε αυτά που είπες; Τα έχω μπροστά μου, μην με βάλεις σε αυτή τη διαδικασία».

Και έτσι προκλήθηκε ένταση στον αέρα της εκπομπής, Το πρωινό!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από το Πρωινό!

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Με έχουν πεθάνει, έχω πάθει εγκεφαλικά, είμαι φυτό στο νοσοκομείο»

Ταραμπάνκο σε Λιάγκα: «Μετά τον πατέρα μου, είσαι ο ωραιότερος άντρας» – Η αντίδραση της Σκορδά

Σοκαρισμένη η Σκορδά με την Βλαντή: «Σε ηλικία 23 ετών, σε ακρόαση ήταν η σεξουαλική παρενόχληση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved