Media

J2US: «Έμεινε» η Ελένη Δήμου με το φιλί στο στόμα από τον Κόνσολο! Δεν το είχαν καν σχεδιάσει!

Gossip-tv Team

Πρώτοι απόψε στο σόου εμφανίστηκαν η Ελένη Δήμου καιι ο Μαρίνος Κόνσολος όμως ούτε η ίδια η τραγουδίστρια περίμενε την κίνηση που θα έκανε on stage ο παρτενέρ της. 

Ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη ερμηνεύτρια τραγούδησαν τον νικητήριο κομμάτι στην περυσινή Eurovision των Maneskin, το Zitti e Buoni και η αλήθεια είναι πως οι κριτές περίμεναν να δουν πώς θα απέδιδε το ζευγάρι on stage.

Ο Μαρίνος Κόνσολος από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξε να έχει πολλή ενέργεια, κάτι που μετέδωσε με την ερμηνεία του ενώ και η Ελένη Δήμου έδωσε τη δική της πινελιά.

Έτσι το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά εντυπωσιακό μόνο που στο τέλος ο Μαρίνος Κόνσολος όταν ολοκληρώθηκε το τραγούδι και ενώ είχε απέναντί του την Ελένη Δήμου της έριξε ένα ρουφηχτό φιλί που κανείς δεν περίμενε.

Και σίγουρα δεν το περίμενε η Ελένη Δήμου η οποία εκτός από αμηχανία ένιωσε και μεγάλη έκπληξη, με τον Νίκο Κοκλώνη να σπεύδει να βρεθεί κοντά της για να την... βοηθήσει να επανέλθει από το σοκ. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν το περίμενε και πως σε καμία περίπτωση δεν το είχαν σχεδιάσει, αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχει και κόσμος, προφανώς εννοούσε τον σύζυγό της, που τους παρακολουθεί.

Δείτε το απολαυστικό απόσπασμα από τη βραδιά στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved