Media

Λάουρα Νάργιες: Ο Σαντικάι, ο κύκλος που έκλεισε με το The Voice και η πρώτη εμφάνιση στο J2US!

Gossip-tv Team

Η Λάουρα Νάργιες έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την "εισβολή" της στο J2US όπου και τραγούδησε χθες το βράδυ στο πλευρό του Νικηφόρου. 

Η Λάουρα είναι πλέον στη θέση της Ιωάννας Τούνη η οποία έφυγε από το σόου του Νίκου Κοκλώνη λόγω προσωπικών προβλημάτων που την αναγκάζουν να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη. Η νεαρή και όμορφη παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην σκηνή πλήρως ανανεωμένη, σε τέτοιο σημείο που η Δέσποινα Βανδή τρόμαξε να τη γνωρίσει.

Από την πλευρά της η Μαρία Μπακοδήμου, μετά την εμφάνιση της Λάουρας με τον Νικηφόρο on stage, σχολίασε ότι είναι καλό που δεν μετρούσε η βαθμολογία… Όσο για τον Σταμάτη Φασουλή, μίλησε για βαθμό σε… «τιμή γνωριμίας», παρ' όλο που το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν κινδύνευε με αποχώρηση αφού είχε ασυλία.

Όταν η Λάουρα ρωτήθηκε για το τέλος της συνεργασίας της με το The Voice καθώς τη θέση της πήρε η Βάλια Χατζηθεοδώρου, απάντησε:

«Ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει στο Voice, αλλά νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Από τη δική μου πλευρά είναι όλα καλά με την Acun Medya. Συμβαίνουν αυτά στις δουλειές, δεν είμαι κομπλεξική. Με τον Νίκο Κοκλώνη μιλήσαμε πριν από ένα 24ωρο για την παρουσία μου στο J2US», είπε η Λάουρα Νάργες στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!».

Η όμορφη παρουσιάστρια επίσης μίλησε και για τον νέο της σύντροφο για τον οποίο σχολίασε: «Ο Χρήστος Σαντικάι χάρηκε πολύ που θα έρθω» τονίζοντας πως ήθελε πολύ να τη δει στο σόου να τραγουδάει.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε η Λάουρα Νάργιες:

Διαβάστε επίσης:

J2US: Όλες οι εμφανίσεις των ζευγαριών και η στιγμή της αποχώρησης! (photos+videos)

J2US: Η Νάργιες στην πρώτη της εμφάνιση στο stage του σόου! Εντυπωσιακή και πιο αδύνατη από ποτέ!

Λάουρα Νάργες: Αποκάλυψε πρώτη φορά on camera γιατί αποχώρησε από το Voice

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved