Media

Η Γη της Ελιάς: Ο Βασιλόπουλος έδωσε spoiler: «Θα εισβάλω για κακό» - H πρώτη φωτό από τα γυρίσματα

Gossip-tv Team

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος αυτόν τον καιρό βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου "Η γη της Ελιάς" στην οποία όπως αποκάλυψε, δεν μπαίνει για καλό. 

Το 2009 ο ίδιος πήρε την απόφαση να φύγει από την Ελλάδα και να κάνει μία νέα αρχή στο Λος Άντζελες, όμως ο ρόλος που του προτάθηκε στη Γη της Ελιάς που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να κάνει αυτό το ταξίδι στην πατρίδα του και να μας θυμίσει την υποκριτική του δεινότητα.

Ο ίδιος, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη ζωή του σήμερα αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά, αποκαλύπτοντας πολλά για την εξέλιξη της ζωής των ηρώων.

Για την απόφασή του να φύγει για Αμερική είπε: «Ήταν μια εσωτερική αναζήτηση, είχα την περιέργεια και αποδείχτηκε σωτήρια. Με το που έφυγα ήρθε η κρίση στην Ελλάδα. Είχα έναν ένστικτο που με οδήγησε εκεί», είπε για την απόφασή του να αφήσει την καριέρα του και να ξεκινήσει από το μηδέν στην Καλιφόρνια... Πολλές φορές κάνω τον απολογισμό μου, βλέπω ότι έχω προχωρήσει και έχω κάνει κάποια βήματα αλλά ο χρόνος θα δείξει».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας: «Πρέπει να ταιριάζει η ενέργειά σου με τον τόπο που θα μείνεις. Η Καλιφόρνια είναι ένα μέρος, στο οποίο με το που προσγειώθηκα ένιωσα αμέσως οικεία. Προσελκύει άτομα από όλον τον κόσμο, ηθοποιούς, σκηνοθέτες. Έχω Έλληνες φίλους εκεί», συμπλήρωσε και αναφέρθηκε στον γιο του, που γεννήθηκε κατά την περίοδο της καραντίνας... Στον γιο μου μιλάω μόνο ελληνικά, έχει ψυχή Έλληνα. Στη συνέχεια θα κάνουμε και μαθήματα μαζί για να μάθει και να γράφει και να διαβάζει σωστά».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος επίσης μίλησε με τα πιο τρυφερά λόγια για τη μητέρα του στην οποία είπε ότι χρωστάει πολλά: «Όσο μεγαλώνεις βλέπεις διαφορετικά τα πράγματα. Η σχέση μας τώρα είναι διαφορετική. Η μαμά μου με έχει φτάσει εδώ που είμαι. Με έχει επηρεάσει μαζί με την γιαγιά. Είναι οι γυναίκες που με έμαθαν πως να αγαπάω τις γυναίκες, πως να τις σέβομαι, να τις εκτιμώ και τους χρωστάω πολλά... Θέλω πάντα να κρατάω επαφή με ανθρώπους του χώρου στην Ελλάδα. Αυτό δουλεύει υπέρ μου. Απλά ενημερώνω πότε θα είμαι στην Αθήνα, κάνουμε ραντεβού, μιλάμε για τις δουλειές μας»...

Όσο για το αν σκέφτεται μία πιθανή επιστροφή στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση, ο ίδιος παραδέχτηκε: «Αυτό είναι προς συζήτηση. Θα το δούμε. Μου αρέσει όμως η ποιότητα της Ελλάδας, ο τρόπος ζωής».

Η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ο ηθοποιός μίλησε φυσικά και για τον ρόλο του στη Γη της Ελιάς αποκαλύπτοντας: «Θα κάνω έναν πλαστικό χειρουργό, τον εν διαστάσει σύζυγο της Ισμήνης. Θα εισβάλω στη σειρά για κακό. Θα απαγάγουν το παιδί μας και θα υπάρχουν πολλές συγκρούσεις. Παίζω σε 13 επεισόδια και έχουν γυριστεί όλα. Είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ με τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου».

Δείτε παρακάτω την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς στην οποία συμμετέχει ο Χρήστος Βασιλόπουλος:

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: Έμαθε τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς και έμεινε: «Θα γίνει της βεντέτας»! (video)

Ξετρελάθηκε η Μενεγάκη! «Αχ θα τρελαθώ!» φώναζε και έπιανε τις κάλτσες του Βασιλόπουλου

Είναι ο Χρήστος Βασιλόπουλος ή ο άγνωστος αδερφός του; Η θεαματική αλλαγή στο look του! Αγνώριστος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved