Media

Ο Αντώνης Ρέμος στο X Factor; Η υπόσχεση που έδωσε στην Ελένη!

Gossip-tv Team

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος μίλησε για την πρεμιέρα του στο NOX, το X Factor, τα social media και έδωσε μία υπόσχεση στην Ελένη!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε πως έχει τραγουδήσει χωρίς να πληρωθεί αλλά και όντας τσακωμένος με την ορχήστρα του, μίλησε για το επαγγελματικό βήμα που έχει μετανιώσει και τον προβληματισμό του για τα social media.

«Τσάμπα έχω τραγουδήσει πολλές φορές και άρρωστος με 40 πυρετό. Θέλω να ξαναδώ στα μάτια του κόσμου τη χαρά που έβλεπα κάποτε», λέει για τις συναυλίες και τις περιοδείες οι οποίες μετά από σχεδόν δύο χρόνια έχουν αρχίσει να παίρνουν ξανά μπρος.

«Μπορεί να άλλαζα την εμπλοκή μου με το ποδόσφαιρο και τον Ηρακλή. Θα μου τραβούσα το αυτί και θα μου έλεγα ώπα», τονίζει για το επαγγελματικό βήμα που μετάνιωσε, επισημαίνοντας: «νιώθω ότι κάθε μέρα γίνομαι πιο σοφός και πιο έμπειρος».

Σχετικά με τα social media σημειώνει:«Στα social media γίνεται μια ολέθρια κατάχρηση που όλοι πληρώνουν το τίμημα. Θέλει προσεκτική χρήση. Καλή η πλάκα αλλά θέλει όριο».

Ο τραγουδιστής δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να τον δούμε στο φετινό X-FACTOR, το οποίο θα προβάλλεται από το MEGA, ενώ έδωσε υπόσχεση στην Ελένη να τα πουν από κοντά!

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

Διαβάστε επίσης

Ελένη Μενεγάκη: H αναφορά on air στον Γιάννη Λάτσιο και… στο ζεϊμπέκικο στον γάμο τους!

Ελένη Μενεγάκη: «Μπήκε τρέχοντας στο καμαρίνι και… «έμεινα παγωτό»»! (Video)

Ελένη Μενεγάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved