Media

The Bachelor: Ο Αλέξης έδιωξε την Ιωάννα και οι φίλες της... πλάνταξαν στο κλάμα! (video)

Gossip-tv Team

The Bachelor: Παρ' όλο που η ίδια η Ιωάννα όταν άκουσε πως δεν θα έπαιρνε το τριαντάφυλλο για να προχωρήσει την πορεία της στο ριάλιτι αγάπης ήταν πολύ ψύχραιμη, οι συμπαίκτριές της έκλαιγαν γοερά για την αποχώρησή της. 

Ειδικά η Άννα για την οποία δεν είχαμε καταλάβει ότι είχε έρθει τόσο κοντά με την Κεφαλλονίτισσα mixologist, δεν μπορούσε να ηρεμήσει και δεν αντιμετώπισε με καθόλου ψυχραιμία την απόφαση του Αλέξη Παππά να την διώξει από το παιχνίδι.

Όπως είπε ο νέος Bachelor, με την Ιωάννα δεν ένιωθε ότι θα μπορούσαν να αποκτήσουν μία σχέση που θα οδηγούσε στο απόλυτο πάθος και έτσι προτίμησε να της δείξει την... πόρτα της εξόδου, κρατώντας μέσα τη Φένια.

Εκείνη που έδειξε να χλευάζει τη συμπεριφορά της Άννας με τα κλάματα και τους οδυρμούς ήταν περισσότερο η Ιζαμπέλα η οποία μάλιστα σχολιάζοντας τη συμπαίκτριά της έκανε διάφορες... γκριμάτσες γι' αυτό.

Πάντως, η Ιωάννα, αν και αποχωρώντας δεν έκρυψε τη στενοχώρια της για την εξέλιξη αυτή, ευχήθηκε σε όλα τα κορίτσια να βρουν τον πραγματικό έρωτα, γιατί όχι, και στο πρόσωπο του Αλέξη Παππά.

Δείτε τι συνέβη κατά την αποχώρηση της νεαρής κοπέλας στο παραπάνω βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved