Media

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Λύγισε μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα του «Δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω»!

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου σε μια κατάθεση ψυχής για τον πατέρα του και την θεία του που έφυγαν από τη ζωή πριν λίγες μέρες από κορονοϊό! 

O σεφ αποκάλυψε ότι ο πατέρας του πέθανε την ώρα που έτρεχε στον Μαραθώνιο και όπως τόνισε, στα είκοσι χρόνια καριέρας δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη, όμως σήμερα ήθελε να στείλει σε όλους τους τηλεθεατές ένα μήνυμα μέσα από την εκπομπή, Love It!

Μέσα σε μία βδομάδα πέθαναν ο πατέρας του και η θεία του από κορονοϊό και έστειλε το μήνυμά του μέσα από το love it: "Τι περιμένετε για να πάτε να εμβολιαστείτε;" και δάκρυσε λέγοντας:

«Εγώ τον μπαμπά μου δεν τον ξαναείδα, δεν του έπιασα ξανά το χέρι, δεν πρόλαβα να τον αγκαλιάσω, το μόνο που μπόρεσα ήταν να του πω από το τηλέφωνο σ’ αγαπώ μπαμπά…»!

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου είχε γράψει στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram: «Οι τελευταίες ημέρες ήταν ένας μαραθώνιος. Μεταφορικός πιο πολύ αλλά και κυριολεκτικός. Την Κυριακή είχα βάλει στόχο μέσα μου αν και χωρίς πολύ προπόνηση να κάνω τον μαραθώνιο κάτω από 4 ώρες. Αφιερωμένος στην θεία μου και στο πατέρα μου που ήταν στο νοσοκομείο ήθελα να τα καταφέρω και τα κατάφερα.

Στον τερματισμό όταν σήκωνα τα χέρια ψηλά για την θεία μου δεν γνώριζα, ότι εκεί μαζί της, είναι και ο μπαμπάκας μου. Το σκέφτηκα αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις για την ζωή με χαμόγελο και εγώ θα είμαι εδώ ψηλά να σε καμαρώνω.

Πάντα τρέχω χαμογελαστά και έτσι πάντα θα κάνω. Ο δρόμος για τον Βόλο την Δευτέρα δεν ήταν ίδιος και δεν θα είναι ποτέ ίδιος όπως ταξίδευα μαζί του από μικρό παιδί. Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι ο Covid 19 είναι εδώ. Εμβολιαστείτε..τόσο απλά. Ευχαριστώ όλους μου τους καλούς φίλους και τους δικούς μου ανθρώπους ξέρουν ποιοι είναι αυτοί που είναι δίπλα μου και στις χαρές και στις λύπες»!

Δείτε όσα είπε σήμερα στην εκπομπή, Love It στο παραπάνω βίντεο!

Διαβάστε επίσης:

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Παπανδρέου: «Έφυγε την ώρα που έτρεχα σαν να μου έλεγε συνέχισε να παλεύεις»

Βαρύ πένθος για τον Αλέξανδρο Παπανδρέου - Τα συγκινητικά λόγια της Μαλέσκου on air

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Λύγισε on air: «Ο πατέρας μου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved