Media

Συγκλονίζει η Παπαλάμπρου: «Όταν πέθανε ο άντρας μου, αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε»

Gossip-tv Team

Η Μαρία Παπαλάμπρου έδωσε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του συζύγου της.

Η Μαρία Παπαλάμπρου σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα» για τον θάνατο του συζύγου της αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζούσε μόνιμα στο Βερολίνο, όπου ασχολούνταν με την παραγωγή στην εταιρεία που δημιούργησαν μαζί με τον σύζυγό της Τάσο Αλεξόπουλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Απρίλιο του 2019.

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου από τη ζωή αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα, των φίλων, των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή» είπε αρχικά η Μαρία Παπαλάμπρου.

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη δήλωσε:«Ήταν το πρώτο σίριαλ που είχα κάνει στην τηλεόραση και είχα μια πάρα πολύ καλή συνεργασία. Δεν είχα αντιληφθεί τίποτα, οπότε ούτε έπεσα ούτε δεν έπεσα από τα σύννεφα. Νομίζω ότι είναι μια ιστορία, την οποία έχει αναλάβει η Δικαιοσύνη και είναι η μόνη αρμόδια να κρίνει όλα τα στοιχεία που έχει».

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω.

Διαβάστε επίσης:

«Καταπέλτης» ο Μπουρδούμης για Σερβετάλη: «Τόσα χρόνια δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία»

«Γνώριζα τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη, τώρα δε θέλω ούτε να τον ξέρω»

«Ραγίζει» καρδιές η Αθηνά Παντελίδη - Η συγκινητική ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλιά του Παντελή

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved