Media

Ελένη Μενεγάκη: To μήνυμα on air στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που νοσεί από κορονοϊό!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής της αναφέρθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου που βρίσκεται σε καρανατίνα μιας και κόλλησε κορονοϊό.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε ότι ανταλλάσσουν μηνύματα και είναι καλά!

Η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Ο Γρηγόρης είπε ότι νόσησε και εξακολουθούν και παίζει η εκπομπή του γιατί είχε ετοιμάσει προφανώς κάποια επεισόδια… Αγαπημένε μας Γρηγόρη να είσαι καλά, περαστικά! Είναι πολύ ωραίες οι συνεντεύξεις που κάνει τα βράδια…»!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι τις πρώτες μέρες που νόσησε ο Γρηγόρης είχε πει στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Τα πράγματα είναι δύσκολα τις πρώτες ώρες γιατί γίνεται μία μάχη μέσα σου για το τι είναι αυτό που έχει συμβεί, είναι μεγάλη η αγωνία. Ευτυχώς που είχα εμβολιαστεί. Τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα και λόγω της παχυσαρκίας που έχω τα τελευταία χρόνια. Έχω πάρα πολλά κιλά και αυτό ήταν πάρα πολύ κακό για μένα… Το στενάχωρο, Νίκο είναι ότι κάνεις έναν ολόκληρο αγώνα για το οξυγόνο σου, προκειμένου να καταφέρεις να αναπνεύσεις γιατί πονάει όλο σου το σώμα και είναι το άγχος μη σου συμβεί κάτι και πρέπει να μπεις στο νοσοκομείο. Ξαφνικά θα πρέπει να αποχαιρετήσεις κάποιους ανθρώπους που μπορεί να μην τους ξαναδείς… να μη βγεις από το νοσοκομείο. Δεν είμαι τρομολάγνος, το λέω απλά.».

Και πρόσθεσε: «Και το ξαναλέω και λόγω της παχυσαρκίας μου τα τελευταία πέντε χρόνια, έχω κάνει έναν πολύ μεγάλο αγώνα στο θέμα των κιλών, όλο αυτό το πράγμα επιβαρύνει πάρα πολύ και συνεχώς σε κάνει σκεπτικό και λες: Θεέ μου, να τα καταφέρω», ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου με τον παρουσιαστή να λέει: «Έχεις τις ευχές όλων μας και σε αγαπάμε πάρα πολύ. Θέλω να πω πως ο Γρηγόρης τηρούσε όλα τα μέτρα, μόνο την ώρα της εκπομπής έβγαζε τη μάσκα του».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσε» η Μενεγάκη – «Είμαι σε δύσκολη ηλικία, δεν θα με πεθάνετε εσείς»! (Video)

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή η μικρή αναστάτωσε την εκπομπή της (Photos)

Ουγγαρέζος: Η πιο αμήχανη στιγμή ever στην Ελένη - Η ατάκα του για την Ιλένια Ουίλιαμς!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved