Media

Η γη της ελιάς: Η απαγωγή του μωρού δίχασε το Twitter - Επικά σχόλια

Gossip-tv Team

Η γη της ελιάς: Οι εξελίξεις καταιγιστικές και το Twitter γέμισε με σχόλια χρηστών.

Η Ιουλία απαίτησε από τον Ισίδωρο και τον Μάνο να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Αθηνάς και να μεταβιβάσουν ένα μερίδιο από το ποσοστό της επιχείρησης στη Μυρτάλη.

Η προσπάθειά της, όμως, ήταν μάταιη, καθώς δεν έδειχναν διατεθειμένοι να χάσουν κάτι από τα κεκτημένα τους. Η αντίδραση του Ισίδωρου και του Μάνου έβαλε τον Ιάκωβο σε υποψίες και τον οδήγησε να ψάξει εκ νέου το θέμα της διαθήκης του Ιπποκράτη. Η κατάσταση της υγείας της Μυρτάλης βελτιώθηκε κι επιτέλους γύρισε στο σπίτι της.

Οι συγκρούσεις ανάμεσα στον Στάθη και την Αρετή συνεχίστηκαν, με την Αρετή να ξεπερνά κάθε όριο προκειμένου να τον τιμωρήσει για την απιστία του. Ο Στάθης ένιωσε τρομερή πίεση και, σε μια στιγμή απελπισίας, τηλεφώνησε στην Ιουλία και ζήτησε να την δει. Ο Κωνσταντίνος μάζεψε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους απαγωγείς και τις μοιράστηκε με τον αστυνόμο Κουράκο, μέσω του Δημήτρη.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Ο Ισίδωρος, ένιωσε ηθικά υποχρεωμένος απέναντι στην Αντιγόνη και απόφασισε να κάνει τεστ DNA για να της επιβεβαιώσει τις υποψίες.

Η απαγωγή του μωρού ωστόσο δίχασε τους χρήστες του Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Καλλιόπη πιστεύει στα φαντάσματα και η σκηνή με τον παπά στο νεκροταφείο έγινε viral

Ράδιο Αρβύλα: Ξέσπασε ο Αντώνης Κανάκης: «Είναι ντροπή και μόνο που υπάρχει…» (Video)

Βέλλη: Η συγκλονιστική φωτογραφία με μώλωπες μετά από περιστατικό βίας πρώην συντρόφου της

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved