Media

Αποκάλυψη Γαλανού: «Χρωστούσα λεφτά από χαρτοπαιξία, πούλησα το αυτοκίνητό μου για να ξεχρεώσω»

Gossip-tv Team

O Νίκος Γαλανός σε μία κατάθεση ψυχής στην Έλενα Κατρίτση και στην εκπομπή, Προσωπικά μιλά μεταξύ άλλων για το πάθος που είχε με την χαρτοπαιξία.

Ο Νίκος Γαλανός ο οποίος επέστρεψε στην τηλεόραση και υποδύεται τον Ισίδωρο Βρεττάκο στη σειρά, Η Γη της Ελιάς, αποκάλυψε στην Έλενα Κατρίτση: «Ήταν μια πενταετία που ξεκινήσαμε να παίζουμε φιλαράκια και στο τέλος έγινε ένα σπίτι όπου είχε πέντε τραπέζια και χαρτοπαίζαμε κάθε Σάββατο βράδυ. Δυο φορές, όταν ήμουν με την Αλίκη στο θέατρο, έτυχε να πάω απευθείας. Είχα τελειώσει δύο παραστάσεις το Σάββατο, από το βράδυ χαρτί και έφευγα στις 5 και πήγαινα στο θέατρο κατευθείαν για να βγάλω άλλες δύο παραστάσεις. Πολύ επικίνδυνο!».

Και τόνισε: «Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είμαι ηλίθιος που έπαιζα χαρτί διότι χρωστούσα λεφτά που είχα χάσει κι έπρεπε να πουλήσω το αυτοκίνητό μου για να ξεχρεώσω. Κι επίσης μια φορά, στην απογευματινή παράσταση, με πήρε ο ύπνος ενώ ήμουν όρθιος και παραλίγο να πέσω. Και είπα… σοβαρέψου, δεν μπορείς να συνεχίσεις έτσι. Και το έκοψα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή Happy Dayπου πρόβαλε ένα απόσπασμα της εκπομπής της Κατρίτση!

Διαβάστε επίσης:

Σοφιανός κατά Σερβετάλη: «Δεν ξέρω αν ο Άρης είναι του μεγέθους του Χορν» - Χαμός στο Πρωινό!

Το πρωινό: Άγριος καβγάς Σκορδά - Χαϊκάλη on air για τη φράση του «Είμαι άντρας παλιάς κοπής»

Ξέσπασε ο Χαϊκάλης: «Δεν μπορώ να το διαχειριστώ! Τελείωσα! Να πεθάνω, δεν θα τους κάνω την χάρη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved