Media

Δήλωση του Βαλτινού που θα συζητηθεί: «Οι άνθρωποι που καταδικάστηκαν πρόσφεραν στο θέατρο» (video)

Gossip-tv Team

O Γρηγόρης Βαλτινός βρέθηκε στο DOT και μίλησε για όλα μετά από καιρό. 

Ο γνωστός πρωταγωνιστής μίλησε για πολλά πράγματα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο κίνημα #metoo κάνοντας μία δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί.

«Με ενόχλησε με το metoo που στήθηκαν λαϊκά δικαστήρια», είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Βαλτινός, αναφερόμενος στις καταγγελίες που έχουν γίνει στον χώρο του θεάτρου.

Και συνέχισε:

«Δεν είναι όλο το θέατρο έτσι, προς Θεού. Όπως δεν είναι όλη η κοινωνία έτσι. Υπάρχουν και σε άλλους χώρους τέτοια κρούσματα. Εκείνο που με ενόχλησε ήταν ότι έβγαινε ο καθένας και έλεγε την άποψη του, έκανε δικαστήρια λαϊκά. Κάτι το οποίο απέφευγα και θα αποφύγω και σήμερα εδώ».

«Οι υποθέσεις βρίσκονται εκεί που πρέπει και θα εξιχνιαστούν. Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν κατηγορηθεί, ήταν ταλαντούχοι. Πρόσφεραν στο θέατρο και αυτό είναι ακόμα πιο λυπηρό, ακόμα πιο θλιβερό».

«Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε τους δικαστές, τους αστυνόμους, τους κριτές. Ας μην παίξουμε και εμείς το παιχνίδι των social media όπου ο καθένας είτε γράφει σε ένα tweet την άποψη του είτε βγαίνει στην τηλεόραση και καταδικάζει και αφορίζει. Είναι κάτι που μας έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα είπε ο Γρηγόρης Βαλτινός:

Διαβάστε επίσης:

Μαρινέλλα - Μάριος Φραγκούλης: Πλήθος επωνύμων στη συναυλία τους (Photos)

Ο Γρηγόρης Βαλτινός στην πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς ντοκιμαντέρ «Μονόγραμμα»

Γρηγόρης Βαλτινός: «Αυτή τη στιγμή που μιλά­με, το θέατρο είναι στην εντατική»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved