Media

TractioN: Η μεγάλη πρεμιέρα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο! Επιστροφή στο... 2050! (video)

Gossip-tv Team

Επιστροφή στο παρόν ή επιστροφή στο μέλλον; Οι συντελεστές της εκπομπής TractioN κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα ξεχωριστό τρέιλερ για τη μεγάλη πρεμιέρα

Τα πάντα για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα, κάθε Κυριακή, στις 14:10

Με γκάζι και με χαμόγελο, με το βλέμμα σταθερά στραμμένο στο συναρπαστικό μέλλον της αυτοκίνησης, με έγνοια για την οδική ασφάλεια και το περιβάλλον, αλλά πάντα με την αθεράπευτη αγάπη για οτιδήποτε διαθέτει τροχούς και κινητήρα.

Μέσα από τη συχνότητα του Star για 5η σεζόν, ο Κώστας και ο Μάνος Στεφανής αλλά και οι συνεργάτες τους, μοιράζονται με τους τηλεθεατές το πάθος για το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα μαζί με συμβουλές για καλύτερες ημέρες στους μεγάλους δρόμους. Κάθε εβδομάδα το TractioN ενημερώνει και ψυχαγωγεί. Γιατί η οδήγηση είναι ένα ατελείωτο, υπέροχο ταξίδι!

Το TractioN επανέρχεται στο πρόγραμμα του Star με ολοκαίνουργια επεισόδια αλλά με απροσδόκητα... αλλαγμένους συνεργάτες: oι εξελίξεις στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία φαίνεται πως έχουν σοκάρει τόσο πολύ τους συνεργάτες του TractioN, προκαλώντας ομαδική κρίση ταυτότητας και ηλικίας.

Ο Μάνος Στεφανής, η Ινώ Στεφανή, ο Θωμάς Ευθυμίου, ο Θανάσης Χούντρας, ο Βασίλης Τσακίρογλου, πιστεύουν ότι ξαφνικά γέρασαν απότομα.

Γι' αυτό και ο Κώστας Στεφανής χρειάζεται να τους ξυπνήσει από ένα παράξενο όνειρο και να τους επαναφέρει στην πραγματικότητα. Όχι, δεν βρισκόμαστε στο 2050 και όχι δεν είναι όλα τα οχήματα ηλεκτροκίνητα. Υπάρχει χώρος για όλους, πάνω από όλα υπάρχει χαμόγελο και ατελείωτη όρεξη για ενημέρωση γύρω από το αυτοκίνητο και τη μοτοσικλέτα, ψυχαγωγία αλλά και... εκπλήξεις.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την εντυπωσιακή πρεμιέρα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved