Media

Μαρία Ιωαννίδου: «Έπεσα θύμα βιασμού! Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε...»

Gossip-tv Team

H Μαρία Iωαννίδου έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή του Open  «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και μίλησε για τον Φιλιππίδη, τη Ναταλία Γερμανού ενώ αποκάλυψε πως είχε πέσει η ίδια θύμα βιασμού.

Η Μαρία Ιωαννίδου είπε: «είμαι γεννημένη μάνα. Πηγαίναμε να κάνουμε με τον Φρέντυ Γερμανό μια εξωσωματική, όλα καλά στην εξέταση αλλά μετά από λίγο αρρώστησε. Δεν το προλάβαμε».

Ενώ σε άλο σημείο τόνισε: «Με την Ναταλία ζήσαμε πολύ οικογενειακά, την αγαπώ και μου λείπει πάρα πολύ. Έλα βρε Ναταλία, να πιούμε έναν καφέ! Έλεος πια! Με στεναχωρεί που κάποιες φορές τηλεοπτικά μου κουνάει λίγο το δάχτυλο. Το συζητάμε αλλά με ενδιάμεσο το… facebook και δεν πάει έτσι».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Και σε μένα ως κορίτσι μου έτυχαν πράγματα που τα αντιμετώπισα. Έχω πέσει θύμα βιασμού και από το οικογενειακό μου περιβάλλον αλλά και από το επαγγελματικό μου περιβάλλον. Δεν το είπα ποτέ. Αν σας πω ονόματα θα ανατριχιάσετε» συμπλήρωσε η Μαρία Ιωαννίδου στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN. «Το έλεγα στη μαμά μου, το έλεγα στον Φρέντυ, το αντιμετώπιζα μόνη μου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

«Χείμαρρος» η Μαρία Ιωαννίδου: «Τον Φιλιππίδη να τον πατήσουμε; Φτάνει, καταστράφηκε! Τελείωσε»!

Μαρία Ιωαννίδου για Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Ντροπή, ρε παιδιά! Είναι η άποψη της, δικαίωμα της»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved