Media

The Bachelor: Κλάματα και οδυρμοί από τα κορίτσια με την παρουσία της Αντζελίνας! Ποια αποχώρησε;

Gossip-tv Team

The Bachelor: Μόνο με καλό μάτι δεν είδαν τα κορίτσια την άφιξη της περυσινής παίκτριας Αντζελινα Χαλντέντα στη βίλα αφού την είδαν πολύ ανταγωνιστικά. 

Και μπορεί οι κοπέλες αρχικά να συγκρατήθηκαν, όμως στην πορεία, άφησαν να φανούν τα πραγματικά τους συναισθήματα.

Η Αντζελίνα ήταν πειστική στον ρόλο της, καθώς όλα τα κορίτσια πείστηκαν πως είχε μπει στο παιχνίδι για να τούς "κλέψει" τον Αλέξη Παππά, όμως αυτό δεν ίσχυε αφού βρέθηκε εκεί για να τον βοηθήσει και να του πει τη δική της άποψη για τις κοπέλες όπως τις γνώρισε η ίδια.

Πάντως, Ιζαμπέλα και Γιώτα έδειξαν να ταράζονται πολύ με την Αντζελίνα ενώ η Άννα, η Αθηνά και η Αθηνά New York φρόντισαν να είναι πιο συγκρατημένες. Η Μαρία τέλος, επίσης ζήλεψε και ξέσπασε κάποια στιγμή σε κλάματα, όχι όμως όπως η Γιώτα η οποία πήγε να ζητήσει και τα... ρέστα από τον Αλέξη για την προτίμηση που είχε δείξει λίγο πριν στην Αντζελίνα.

Ό,τι και αν έγινε, όμως, είχε έρθει η στιγμή για την απόφαση του Αλέξη και την αποχώρηση ακόμα μίας κοπέλας από το σπίτι.

Εκείνη που είδε την πόρτα της εξόδου λοιπόν ήταν η Αθηνά η οποία μπορεί, όπως είπε ο Αλέξης, να κέρδισε το μυαλό του, όχι όμως και την καρδιά του. Η απόφαση, όπως τόνισε ο ίδιος ήταν δύσκολη όμως έπρεπε να της πει αντίο. Δείτε παραπάνω το βίντεο με την αποχώρησή της:

Διαβάστε επίσης:
The bachelor: Η Ανζελίνα επέστρεψε και η Γιώτα έγινε... τούρμπο - Ο «φαρμακερός» διάλογος (video)

The bachelor: Το βλέμμα του... Αϊνστάιν μπέρδεψε τα κορίτσια (video)

The bachelor:Αγνώριστη η Αντζελίνα από πέρυσι μπαίνει στη βίλα,διεκδικεί τον Αλέξη και γίνεται χαμός

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved