Media

Λουκία Πιστιόλα: Η απόφαση να δουλέψει στις φυλακές με ισοβίτες και ο θάνατος του πατέρα της

Gossip-tv Team

Η Λουκία Πιστιόλα παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση της να δουλέψει με ισοβίτες στις φυλακές.

Η Λουκία Πιστιόλα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Open Weekend» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές, την απόφασή της να δουλέψει στις φυλακές, αλλά και τον θάνατο του πατέρα της, που έφυγε από τη ζωή το 2019.

Η ηθοποιός δήλωσε: «Το συνάφι των ηθοποιών πρόκειται για ένα σινάφι αγγέλων. Στο κάτω κάτω η δουλειά μας έχει να διαπραγματευτεί με τη ψυχή του. Τα δύο κρούσματα κακοποιητικής συμπεριφοράς που μάθαμε μπορώ να σας πω ότι ήταν τα μοναδικά. Δεν έχω υποστεί ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά στη δουλειά μου».

Για την αποφασίσει της να δουλέψει στην φυλακή είπε:«Έχω δουλέψει σε φυλακές στο ψυχιατρείο για τριάμισι χρόνια με ισοβίτες φονιάδες. Το άτομο που φυλακίζεται είναι ένα πρόσωπο που αξίζει αν μη τι άλλο τον ελάχιστο σεβασμό μας. γιατί έρχεται αντιμέτωπος με τη ψυχή του και αυτά που έχει κάνει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που έχει κακοποιήσει χωρίς να έχει κακοποιηθεί βάναυσα ο ίδιος στην παιδική του ηλικία. Όλοι οι φονιάδες είχαν ένα κοινό χαρακτηριστικό: κακοποίηση στην παιδική τους ηλικία.»

Και πρόσθεσε: «Θέλησα να κάνω κάτι που θα διεύρυνε τους δικούς μου ορίζοντες τους θεατρικούς, όχι από φιλανθρωπία. Και πήγα στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, έναν πολύ δύσκολο χώρο, όπου έκανα δύο χρόνια να ανεβάσω παράσταση μαζί τους. Έπρεπε να τους πλησιάσω, να τους γνωρίσω, να με εμπιστευτούν και να “ανοίξουν”. Κι εκεί βρήκα τον παράδεισό μου».

Ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να αποκαλύψει πώς: «Η δουλειά μας είναι μια πάρα πολύ σκληρή δουλειά. Δηλαδή, πεθαίνει ο γονιός μας κι εμείς πρέπει να βρισκόμαστε στο θέατρο. Εγώ ευχόμουν ο πατέρας μου να πεθάνει δευτερότριτο για να μη δουλεύω και να είμαι στην κηδεία του. Προχθές συνάντησα στην παράσταση της κυρίας Ντενίση μια συνάδελφο ηθοποιό, την οποία σέβομαι και θαυμάζω πάρα πολύ, η οποία είχε χάσει τον άντρα της τέσσερις μέρες κι έπαιζε»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Ευρυδίκη: Αναβάλλει τις εμφανίσεις της λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας! Τι ανακοίνωσε η ίδια

Η συγκίνηση του Στέλιου Διονυσίου για τα παιδιά του: «Ζουν στο Λονδίνο και μου λείπουν!»

H ενόχληση της Χρηστίδου με την ατάκα Κούγια για Λιγνάδη: «Έχει ακόμη την αίσθηση του χιούμορ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved