Media

The Chase: Μάθετε πότε κάνει πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου (video)

Gossip-tv Team

Έρχεται στη συχνότητα του Mega το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου. 

Σήμερα, στην εκπομπή Τι λες τώρα; αποκαλύφθηκε και η ακριβής ημερομηνία της πρεμιέρας του τηλεπαιχνιδιού που θα σημάνει φυσικά και την επιστροφή της Μαρίας Μπεκατώρου μετά το τέλος της μακρόχρονης συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Mega.

Η παρουσιάστρια λοιπόν θα μας καλησπερίζει από τις 27 Δεκεμβρίου στις 18,40 το απόγευμα, με ένα παιχνίδι που υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Πώς παίζεται το παιχνίδι:

Το παιχνίδι ξεκινά κάθε φορά με τέσσερις παίκτες και έναν Chaser.

Στον πρώτο γύρο, κάθε παίκτης ξεχωριστά καλείται να απαντήσει μέσα σε 1 λεπτό σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορεί, συγκεντρώνοντας ένα συγκεκριμένο ποσό για κάθε σωστή απάντηση.

Στον δεύτερο γύρο εμφανίζεται o Chaser και αρχίζει, με τις αστείρευτες γνώσεις του, την «καταδίωξη» των παικτών πάνω σε ένα φωτεινό ταμπλό, μέσα από μία «δοκιμασία» με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής. Με κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης «απομακρύνεται» από τον Chaser, ενώ οι λανθασμένες απαντήσεις μειώνουν την «απόσταση» μεταξύ τους. Αν ο Chaser τον «πιάσει», τον αποκλείει από το παιχνίδι.

Στον τρίτο γύρο, οι παίκτες που κατάφεραν να νικήσουν τον Chaser καλούνται να τον αντιμετωπίσουν ξανά, αυτή τη φορά ως ομάδα, σε ένα γρήγορο παιχνίδι ερωτήσεων διάρκειας 2 λεπτών. Στόχος τους είναι να «συλλέξουν» όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό σωστών απαντήσεων και να διατηρήσουν το συνολικό ποσό που έχουν συγκεντρώσει μέχρι στιγμής.

Όταν ολοκληρωθεί η προσπάθεια των παικτών έρχεται η σειρά του Chaser. Ο χρόνος ξεκινά και μέσα σε 2 λεπτά πρέπει να ξεπεράσει τον αριθμό των σωστών απαντήσεων που έδωσαν εκείνοι. Όμως, οι παίκτες έχουν ένα ακόμα πλεονέκτημα: αν ο Chaser δώσει λάθος απάντηση o χρόνος σταματά και εκείνοι έχουν την ευκαιρία να δώσουν τη σωστή απάντηση, κάνοντας την καταδίωξη πιο δύσκολη και αγωνιώδη.

Ποιος θα καταφέρει να ξεφύγει από τους Chasers και να κερδίσει το έπαθλο;

Δείτε παραπάνω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Η εξομολόγηση της Μπεκατώρου: «Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα, αλλά τελικά το αποφάσισα…»

Μαρία Μπεκατώρου: Άλλος άνθρωπος – Άφωνη η Μενεγάκη – Η ατάκα για την αλλαγή στην εμφάνισή της!

The Chase: Έρχεται στις οθόνες μας το τηλεπαιχνίδι με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου! Οι κανόνες!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved