Media

Η Γη της Ελιάς: Ο αστυνόμος Κουράκος, τα μηνύματα από θαυμάστριες και… οι δυσκολίες στη ζωή του

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης υποδύεται τον αστυνόμο Κουράκο στη Γη της Ελιάς και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για το ρόλο του και για όσα θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

«Στο ξεκίνημα δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο συναρπαστικό το ταξίδι που ζω μέχρι αυτή τη στιγμή. Ξεκίνησε πιο δειλά ο ρόλος και μετά ανοίχτηκε και προχωράει ραγδαία» σημείωσε ο ηθοποιός.

«Αυτό που δεν περίμενα όταν ήρθα στην Ελλάδα για γύρισμα, ήταν η αγάπη που έχει ο κόσμος για αυτόν τον ρόλο» ανέφερε ο κ. Μαρτίδης, σημειώνοντας ότι τον φωνάζουν «αστυνόμο Κουράκο» στο δρόμο.

«Τους αρέσει ο δυναμισμός που έχει ο χαρακτήρας του αστυνόμου και θεωρώ ότι η “Ιουλία” έρχεται και φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπο του “Κουράκου”» πρόσθεσε, ενώ αναφέρθηκε και στα πολλά μηνύματα που έχει λάβει από θαυμαστές της σειράς για την εξέλιξη που θέλουν να πάρουν τα πράγματα.

«Προσπαθεί να τη διεκδικήσει γιατί του αρέσει, την ερωτεύεται και τη θέλει πραγματικά» είπε για την επιμονή που δείχνει ο «αστυνόμος Κουράκος» για την «Ιουλία», προσθέτοντας ότι θα της κάνει και προτάσεις να τον παντρευτεί.

Μιλώντας για την προσωπική του ζωή, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης σημείωσε πως έχει συναντήσει πολλές δυσκολίες για να καταφέρει να πετύχει, τονίζοντας ότι ποτέ δεν παράτησε κάτι στη μέση.

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Η Γη της Ελιάς: Η σκηνή που δεν θα δούμε ποτέ – «Τα έχασε» η Μενεγάκη με την έκπληξη του Τσαρούχα!

Μενεγάκη: Το μήνυμα on air στον Κανάκη που την αποθέωσε: «Μεγαλώνω όμορφα…»!

«Άφωνη» η Μενεγάκη με τον γιο της Γαρμπή: Ρε Καίτη, που το βάλατε το παιδί και έχει βγει δυο μέτρα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved