Media

Βαγγέλης Κακουριώτης: «Θαυμάστρια μού έχει πετάξει το σουτιέν της στη σκηνή» (Video)

Gossip-tv Team

O Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα για τη σχέση του με τις θαυμάστριές του, αποκάλυψε τι του πετάνε στη σκηνή, αλλά μίλησε και για την οικογένειά του!

«Μόλις κυκλοφόρησε “Το σ’ αγαπώ” του Δημήτρη Κοργιαλά, που το ηχογράφησα με τη φωνή μου και ετοιμάζω και δίσκο. Έχω γράψει τραγούδια από έρωτα, όταν υπάρχει μια σπίθα», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

«Μένω ακόμα με τους δικούς μου, θέλω κάποια στιγμή να βρω το χώρο μου», είπε ο νεαρός τραγουδιστής, ενώ σχετικά με την ενασχόλησή του με το τραγούδι σημείωσε ότι «Στα 16 μου είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι και οι γονείς μου με υποστήριξαν 100%».

«Στις συναυλίες μου πετάνε κουκλάκια. Απέφυγα το πρώτο μια φορά, και μου ήρθε το άλλο!», είπε γελώντας, ενώ πρόσθεσε ότι «Μου έχουν πετάξει και εσώρουχο. Ένα σουτιέν. Εγώ κρατάω όλα τα δώρα που μου πετάνε στη σκηνή. Κρατούσα το σουτιέν χωρίς να ξέρω τι είναι!».

Συνεχίζοντας σχετικά με τις εκφράσεις θαυμασμού στο πρόσωπό του, ο νεαρός τραγουδιστής είπε ότι «Θαυμάστριες έρχονταν στο σχολείο και με έβρισκαν εκεί. Κάποιες με περίμεναν να πάμε σχολείο».

«Δεν έχει τύχει να βγω ραντεβού με θαυμάστριά μου. Θα μπορούσε να είχε γίνει. Είμαι πολύ καλά τώρα στα προσωπικά μου», κατέληξε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Δείτε όλα όσα είπε στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή Mega Καλημέρα!

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Κακουριώτης – «Έχω δικό μου Θεό»: Το νέο του single με το video που συναρπάζει

Ζένια Μπονάτσου: Μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Κακουριώτη! (pics)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved