Media

Περικλής Αλμπάνης: Αποκάλυψε το ποσό που πήρε για ένα επεισόδιο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Gossip-tv Team

O Περικλής Αλμπάνης μίλησε στην εκπομπή, MEGA Καλημέρα για την παρενόχληση που έχει δεχτεί, τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ αποκάλυψε το ποσό που πήρε  για ένα επεισόδιο στο «Κωνσταντίνου και Ελένης»

«Το “Ροζ Συννεφάκι” ήταν το πρώτο μου ολοκληρωμένο σίριαλ και υποδυόμουν έναν gay», είπε ο ηθοποιός.

Και τόνισε: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν δυναμική και αντράκι, ένας υπέροχος άνθρωπος. Η Αλίκη είχε πολύ λίγους φίλους, πήγαιναν δίπλα της να πάρουν κάτι, και το καταλάβαινε».

Και πρόσθεσε: «Ήμασταν με την Αλίκη και ήθελε να βάλει σε μια παράσταση το παντελόνι από το “Χτυποκάρδια στο θρανίο”. Δεν κούμπωνε, ξάπλωσε, ρούφηξε την κοιλιά της, και στο τέλος, προσπαθώντας να τη βοηθήσω, έσπασα το φερμουάρ», πρόσθεσε, αναφέροντας ένα αστείο περιστατικό μεταξύ τους.

Όσον αφορά το ελληνικό MeToo, είπε ότι «Όσα καταγγέλθηκαν τα γνώριζα. Το τι γινόταν με τον συγκεκριμένο».

Ο Περικλής Αλμπάνης ανέφερε: «Παρενόχληση έχω ζήσει στο θέατρο, αλλά οκ, το αντιμετώπισα. Είναι τραγικό άνθρωποι του πνεύματος να θέλουν να τσαλαπατήσουν τα όνειρα άγουρων παιδιών».

«Το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό το πήρα στο “Κωνσταντίνου και Ελένης”. Για ένα επεισόδιο πήρα 1,5 εκατομμύριο δραχμές. Έχω κάνει δουλειά μόνο για τα χρήματα, για τον βιοπορισμό της οικογένειας. Έχω δανείσει και χρήματα σε συνάδελφο και από τότε χάλασαν οι σχέσεις μας», αποκάλυψε κλείνοντας ο Περικλής Αλμπάνης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Έχασε τα λόγια του ο Λιάγκας με το εσώρουχο που έδωσε η Κάβουρα στην Σκορδά: «Είναι kinky»

Έξω φρενών ο Μπισμπίκης με το Πρωινό - Τα πλάνα με την Βανδή στο αεροδρόμιο - «Να εξαφανιστείτε»

Ξεσπά ο παππούς του Mad Clip για την Αρετή – Διασκέδαζε με σαμπάνιες τρεις μήνες μετά τον θάνατό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved