Media

Γωγώ Μπρέμπου: Η συμβουλή των Βαλάκου - Χατζηαργύρη και το metoo

Gossip-tv Team

Η Γωγώ Μπρέμπου μίλησε στο MEGA Καλημέρα τη συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο και άλλους σπουδαίους ηθοποιούς, την εφηβεία, αλλά και το metoo!

Την εφηβεία της θα τη χαρακτήριζε τρελή και άγρια.

Η ηθοποιός μίλησε και για τους ηθοποιούς που συνεργάστηκε. Για τον Θανάση Βέγγο είπε ότι ήταν ένας απίστευτα καλός άνθρωπος, καταπληκτικός συνεργάτης και τζέντλεμαν. Για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με τον οποίο έπαιξαν μαζί στη σειρά του MEGA «Περί Ανέμων και Υδάτω», είπε ότι ήταν επίσης τζέντλεμαν, τρυφερός, ρομαντικός και πολύ της δουλειάς.

Η Γωγώ Μπρέμπου θυμήθηκε και μία συμβουλή που της είχαν δώσει η Αντιγόνη Βαλάκου και η Ελένη Χατζηαργύρη: «Όταν δεν σου αρέσει κάτι, να φεύγεις», της είχαν πει οι μεγάλες ηθοποιοί.

Τον τελευταίο καιρό νιώθει ότι της έχει λείψει η τηλεόραση και σκέφτεται κάποια στιγμή να επιστρέψει. Όταν βλέπει τον εαυτό της στις σειρές παρατηρεί και θυμάται μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Σχετικά με το #MeToo και τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν είναι ότι ακούς κάτι και μπορείς να τοποθετηθείς, γιατί για οτιδήποτε έχει πάρει νομικό δρόμο δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω δημόσια. Από την άλλη θα πω ότι καμία βγήκε ποτέ να μιλήσει για κάτι τόσο άσχημο και χυδαίο εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

Εμφάνιση μετά από καιρό για ερωτευμένο ζευγάρι (photos)

Γωγώ Μπρέμπου: «Δουλεύω 15 χρόνια και δεν έχω ποτέ καμία κλίκα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved