Media

Άγριες Μέλισσες: Η σοκαριστική σκηνή με την αυτοκτονία του Λευτέρη «πάγωσε» το twitter

Gossip-tv Team

Άγριες Μέλισσες: Σόκαρε το φινάλε του αποψινού επεισοδίου.

Ο γιος του Ακύλα, ο Λευτέρης έκανε απόπειρα αυτοκτονίας με τη μητέρα και τη θεία του να τον βρίσκουν κρεμασμένο μέσα στο δωμάτιο.

Μια σκηνή που «πάγωσε» το τηλεοπτικό κοινό και τους χρήστες του twitter να κάνουν λόγο για την πιο συγκλονιστική σκηνή που έχει προβληθεί ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση.

«Ποτέ δεν θα ξεπεράσω αυτή την σκηνή . Συγχαρητήρια στην παραγωγή και στους ηθοποιούς . Από τις πιο σοκαριστικές σκηνές της ελληνικής τηλεόρασης #AgriesMelisses», «από τις πιο καλοφτιαγμένες, καλοσκηνοθετημένες και καλοπαιγμένες σκηνές στις #AgriesMelisses», «Η τελευταία σκηνή με τις γυναίκες να σπαράζουν κ να προσπαθούν να σώσουν το παιδί τους ήταν σκηνοθετικό αριστούργημα. Λες και βλέπεις πίνακα του Μικελάντζελο ξέρω γω!! Δεν θα μπορούσε να αποδοθεί καλύτερα!!», είναι μερικά από τα σχόλια.

Δες τα στη gallery

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο

Ο Μελέτης κλονίζεται απ’ την απόπειρα αυτοκτονίας του Λευτέρη, το μυστικό του οποίου αποκαλύπτεται στην οικογένειά του. Η Ζωή φοβάται την αντίδραση του Ακύλα που τη διαβεβαιώνει πως θα κάνει το καλύτερο για τον γιο του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved