Media

Αναστασία Τσιλιμπίου: Η σειρά, Κομάντα και Δράκοι και η εμπειρία σε σίριαλ της Τουρκίας (Video)

Gossip-tv Team

Η Αναστασία Τσιλιμπίου πρωταγωνιστεί στη σειρά, «Κομάντα και Δράκοι» και μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική αλλά και την εμπειρία της παίζοντας σε σίριαλ της Τουρκίας.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου αποφάσισε να γίνει ηθοποιός όταν ήταν 12 ετών, μετά από μία κουβέντα που είχε με τον Θοδωρή Παπαδουλάκη όταν γύριζαν το «Νησί».

Η ηθοποιός τόνισε Ελένη: «Το πιο σημαντικό είναι οι γονείς να μάθουν το παιδί τους να μην παίρνει σοβαρά ούτε την άρνηση ούτε τη ζήλεια που μπορεί να δεχτεί από τους συνομήλικους του»!

Μετά το «Νησί» δεν δεχόταν προτάσεις και εκεί ήταν που έμαθε ότι δεν γίνεται να παίρνει όλες τις δουλειές. Η ηθοποιός τόνισε πως πρέπει τα παιδιά να μαθαίνουν ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα εάν δεν παίρνουν κάποια δουλειά. Το «όχι» σε μία δουλειά δεν σημαίνει ότι δεν είναι κάποιος καλός.

Η Αναστασία Τσιλιμπίου πρωταγωνίστησε και σε μία πετυχημένη τουρκική σειρά, ερμηνεύοντας τον ρόλο της Κιοσέμ Σουλτάνας. Στην αρχή δεν πίστευε ότι βρισκόταν εκεί και δεν γνώριζε τη γλώσσα, επομένως αποστήθιζε τα λόγια της.

Η ίδια βρίσκεται στην παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας» του Θοδωρή Αθερίδη και παράλληλα παίζει στη σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι».

«Οι φίλοι μου μού λένε ότι βλέπουν την Αναστασία στο πρόσωπο της Ναυσικάς, αλλά εγώ δεν το βλέπω», αποκάλυψε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Εισέβαλε στην εκπομπή με τα λαχανικά από τον κήπο του και την «τρέλανε» (Video)

Ελένη Μενεγάκη: H γκάφα του Νίκου Σακελλαρίου και η αναφορά στον Μάκη Παντζόπουλο!

«Κάγκελο» η Μενεγάκη όταν έμαθε ότι ο Απόστολος Ρουβάς θα είναι στο survivor! (Video)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved